Dialog aprins între Ilie Dumitrescu și Gigi Becali: "Pipera e zonă defavorizată, iți dădeam bani împrumut"

Dialog aprins între Ilie Dumitrescu și Gigi Becali: "Pipera e zonă defavorizată, iți dădeam bani împrumut"

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu și Gigi Becali au avut un dialog aprins după ce FCSB a câștigat Cupa României.

Ilie Dumitrescu a fost unul dintre marii susținători ai FCSB, însă acum s-a răzgândit și spune că gruparea lui Becali nu este adevărata Steaua.

Drept urmare, între cei doi a izbucnit un dialog aprins, la Digi Sport, în cadrul căruia Dumitrescu a susținut că l-a împrumutat constant cu bani pe Becali și că Pipera este o zonă defavorizată.

Iată dialogul dintre cei doi:

Ilie Dumitrescu: ”Dacă Gigi Becali are o problemă cu mine, să-mi spună.”

Gigi Becali: ”Am o problemă cu Ilie când a spus că din cauza lui Helmut Duckadam, care a luat 350.000 de euro de la mine, nu mai ține cu FCSB. E invidie.”

Ilie Dumitrescu: ”Unde-i invidia? Încearcă să te concentrezi puțin. Ai o stare de euforie, felicitări! Unde e invidia?”

Gigi Becali: ”Vai, vai, vai. Încearcă și tu să te calmezi.”

ADVERTISING

Ilie Dumitrescu: ”Sunt calm. Unde e invidia? Vorbești prostioare câteodată. Asta e. Mi-ai dat mesaj ce s-a întâmplat cu Craiova, cu Dinamo și cu ce... Echipele astea au ajuns la faliment că nu s-au implicat patronii? Eu asta am înțeles.”

Gigi Becali: ”Păi ai zis că, domne, altă identitate. Unde e identitatea lui Dinamo și Rapid? A Argeșului, a UTA-ei?”

Ilie Dumitrescu: ”Mesajul era că echipele astea au intrat în faliment că nu au mai putut fi susținute. Nu că nu s-au implicat patronii.”

Gigi Becali: ”Și atunci nu zici mersi că echipa ta nu a murit? Că putea să moară și Steaua ta.”

Ilie Dumitrescu: ”Păi nu te numești Steaua. Pe plan sportiv, societatea ta a continuat activitatea. Celelalte procese le-ai pierdut. Din punctul meu de vedere...”

Gigi Becali: ”Păi nu le-am pierdut. Am pierdut când era Gabi Oprea și comanda justiția. Ei comandau Steaua și zicea Oprea la judecător. Acum nu le mai pierd, nu vezi?”

ADVERTISING

Ilie Dumitrescu: ”Nu putem vorbi de justiție. Dar eu n-am invidie. Nu sunt invidios. Relația mea cu tine: n-am câștigat cinci bani de la tine.”

Gigi Becali: ”Cum n-ai câștigat? De la terenuri de-ai luat sute de mii de euro?”

Ilie Dumitrescu: ”Păi nu aveam cum să scot banii pe care ți-i dădeam împrumut. Nu știi că pentru mine zona Pipera era defavorizată? Eu stăteam pe strada Paris.”

Gigi Becali: ”Când mi-ai dat bani împrumut?”

Ilie Dumitrescu: ”Mulți ți-am dat. Așa, în trecut. Ai un lapsus, pe la Lido. Nu-ți amintești.”

Gigi Becali: ”Păi tu dădeai bani împrumut la unul care nu are să ți-i dea? Probabil eram la cine știe ce joc și aveam nevoie atunci.”

Ilie Dumitrescu: ”Nu mai contează, n-am invidie. Nu ești sănătos. Dacă eu am invidie pe ce ai realizat tu sau ce faci tu.”

Gigi Becali: ”E o invidie inofensivă, dacă vrei să-ți spun așa.”

ADVERTISING

Ilie Dumitrescu: ”Am venit la Steaua, ai vrut să-mi dai bani, eu am vrut să te ajut. Am zis că ești într-un moment delicat pe plan sportiv, nu financiar. Am venit cu inima deschisă. N-am vrut nici bon de benzină, nici bonus n-am luat.”

Gigi Becali: ”Păi tu mă ajutai și eu te ajutam.”

Ilie Dumitrescu: ”Au fost antrenori care au luat bani. Eu am pus o condiție doar. Să mă lași să-mi fac treaba și să nu discutăm în contradictoriu în presă.”

Gigi Becali: ”Băi, Ilie, nu mai țin minte. Sunt 10-15 ani. Nu vezi cât de important a fost pentru tine să antrenezi Steaua? Că ții minte.”

Ilie Dumitrescu: ”Stai puțin. Nu m-ai sunat tu să vin? Am venit eu? Și atunci. Asta voiam să-ți transmit, voiam să-ți zic în față, să te privesc în ochi. Acum că ai intrat, ți-am zis. N-am invidie. Stop. Felicitări, ai făcut treabă bună că i-ai adus pe Neubert și pe Petrea.”

Gigi Becali: ”Asta pentru că ai spus că nu mai recunoști echipa asta, identitatea. Și identitatea lui Dinamo, Rapid, Petrolul, FC Argeș, UTA?”

Ilie Dumitrescu: ”Ai înțeles mesajul, Gigi. Echipele alea au falimentat că n-au avut forță financiară.”

Gigi Becali: ”Știi ce ușor e să stai la TV să vorbești?”

Ilie Dumitrescu: ”Eu mi-am câștigat statutul prin ce-am făcut ca jucător! Sunt o persoană autorizată să vorbesc și să analizez aici.”

Gigi Becali: ”Și eu mi-am câștigat statutul de conducător de fotbal. Fiecare face ce vrea și ce crede că poate face. Fiecare face ce vrea pe banii lui. Eu fac ce vreau cu banii mei. Dacă nu interzice legea penală și legea civilă...”

Ilie Dumitrescu: ”Dacă tu nu mai vrei performanță și echipa a devenit jucăria ta, e alegerea ta. Ești manager la jocul ăla pe computer.”

Gigi Becali: ”Băi, băiatule. Hai să-ți spun ceva. Echipele alea au dat faliment că au pus manageri care nu se pricep. Eu am câștigat Cupa!”

Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇