Reacția lui Novak Djokovic după ce Curtea Federală din Melbourne a decis să-l deporteze

Reacția lui Novak Djokovic după ce Curtea Federală din Melbourne a decis să-l deporteze

Novak Djokovic acceptă verdictul dat duminică de Curtea Federala din Melbourne și nu va face un alt apel.

Astfel, Djokovic este out de la Australian Open, turneu pe care l-a câștigat de nouă ori în carieră.

De altfel, organizatorii Grand Slam-ului de la Antipozi au luat deja decizia de a da locul lui Nole pe tabloul principal unui lucky loser.

"Sunt extrem de dezamăgit de hotărârea Curții de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia și nu pot participa la Australian Open.

ADVERTISING

Respect decizia Curții și voi coopera cu autoritățile în ceea ce ține de plecarea mea din țară.

Nu m-am simțit confortabil să fiu în centrul atenției în ultimele săptămâni și sper să mă pot concentra la următoarele meciuri și turnee. Le transmit toate cele bune jucătorilor, oficialilor turneului, staff-ului, voluntarilor și fanilor", se arată într-un comunicat semnat de Novak Djokovic.

Curtea Federală din Melbourne a decis, duminică, să dea dreptate Ministerului Imigrării și să-l deporteze pe Novak Djokovic.

ADVERTISING

Procesul liderului clasamentului ATP a început la ora 00:30 - ora României, iar pledoariile avocaților au durat aproximativ cinci ore. După alte trei ore, judecătorii Justice Allsop, Justice Besanko și Justice O'Callaghan au anunțat decizia finală, care a fost unanimă.

Motivarea deciziei va fi publicată zilele următoare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇