Presa din Coreea de Sud lămurește situația lui Dan Petrescu: Anunțul făcut de asiatici

Presa din Coreea de Sud lămurește situația lui Dan Petrescu: Anunțul făcut de asiatici

Presa din Coreea de Sud a lămurit, miercuri dimineața, situația lui Dan Petrescu (55 de ani), care este anunțat ca noul antrenor de la Jeonbuk Hyundai.

CFR Cluj va rămâne fără antrenor principal după finalul sezonului. Dan Petrescu este dorit de Jeonbuk, cu care se pare că a ajuns deja la o înțelegere. Potrivit site-ului Sports Donga, Jeonbuk l-a numit deja pe Dan Petrescu antrenorul principal, care „joacă rolul unui pompier”.

Sursa citată scrie că Dan Petrescu a primit misiunea de a redresa situația clubului, care a făcut multe transferuri importante, dar rezultatele întârzie, de aici expresia că "joacă rolul unui pompier".

ADVERTISING

"Jeonbuk Hyundai l-a numit pe Dan Petrescu antrenor. Jeonbuk a făcut o mulțime de transferuri în iarnă, însă a căzut în partea inferioară a clasamentului. Petrescu, care are rolul de salvator, este așteptat să resusciteze echipa. Conducerea consideră că el este persoana potrivită pentru ca Jeonbuk să facă pasul înainte, având în vedere că nu are pauze în carieră, a fost extraordinar atât ca fotbalist, cât și ca antrenor, iar experiența sa în Asia este una bogată.

O altă veste bună este că Petrescu a cucerit numeroase trofee în România, Rusia și China, iar clubul este gata să își susțină noul antrenor prin întăriri semnificative", a scris sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Jeonbuk Hyundai se află în plin sezon competițional. După 15 etape, clubul asiatic se află pe locul șapte în clasament, cu 18 puncte. Sâmbătă va înfrunta Ulsan Hyundai, iar săptămâna viitore, pe 7 și 11 iunie, sunt programate duelurile cu Daegu și Gangwon.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!