Portarul Allison a salvat-o pe Liverpool cu un gol de generic la ultima fază a jocului cu West Bromwich (Video)

Portarul Allison a salvat-o pe Liverpool cu un gol de generic la ultima fază a jocului cu West Bromwich (Video)

Portarul brazilian al celor de la Liverpool FC a adus o victorie vitală pentru gruparea sa în lupta pentru locurile de Champions League, la ultima fază a jocului cu cei de la West Bromwich Albion.

Liverpool a câștigat cu 2-1 într-o deplasare infernală, pe o ploaie torențială, chiar dacă echipa gazdă era deja retrogradată matematic înaintea acestei etape.

WBA a și condus încă din minutul 15 prin golul lui Kanu, însă Salah a readus egalarea pe tabelă cu golul din minutul 33.

Meciul părea să se ducă spre un rezultat de egalitate care nu o ajuta deloc pe LFC, însă portarul Allison a urcat în careu la ultima lovitură de colț a jocului și a marcat ca un adevărat atacant cu o splendidă lovitură de cap..

În acest moment, Liverpool e pe locul 5, cu 63 de puncte, la doar o lungime în spatele lui Chelsea, care va juca finala Champions League cu City pe 29 mai.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Iga Swiatek devine campioană la Roma după o finală terminată în 45 de minute, cu un scor uluitor în fața Karolinei Pliskova

Detalii despre accidentarea suferită de Simona Halep la Roma, de la Daniel Dobre: ”Mai mult ca sigur că nu va juca la Paris”

România nu poate participa la ceremonia de deschidere Eurovision 2021, din cauza protocolului antiCovid

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!