Mihai Stoica critică din nou proiectul CSA Steaua și arată unde sunt cei mai frumoși suporteri din România: „Acolo e publicul numărul 1”

Mihai Stoica critică din nou proiectul CSA Steaua și arată unde sunt cei mai frumoși suporteri din România: „Acolo e publicul numărul 1”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, i-a luat din nou la țintă pe cei de la CSA Steaua, grupare de ligă secundă în România, cea care tocmai a învins Petrolul într-un derbi important din LII.

Fostul conducător de la Otelul Galați sau Unirea Urziceni, nu a fost deloc impresionat de galeria stelistă prezentă în Ghencea, aproximativ 6000 de suporteri, considerând că aceștia au venit doar pentru că Steaua întâlnea un adversar cu nume.

„Au fost fani pentru că era meci cu Petrolul. Dacă ar fi cum se dau ei, veneau și la meciurile cu Slobozia. Stai liniștit, că nu există...Echipa e o glumă proastă a unora. În loc să aibă grijă de militarii români care mor în accidente aviatice sau în camioane fără frâne, ei bagă banii noștri într-o echipă de fotbal care nu are nicio perspectivă, niciun viitor. Echipa speră într-o altă decizie anapoda a Instanței”, puncta în primă fază Mihai Stoica la televiziunea Orange Sport.

ADVERTISING

Liga 2: Steaua câștigă derbiul cu Petrolul

Întrebat care este totuși cea mai frumoasă galerie din România, MM nu a stat pe gânduri: „Publicul de la Arad e de departe numărul 1 din România. N-am mai văzut public ca la Arad. Am mai văzut public, dar care te înjură”, și-a încheiat pledoaria Stoica.

FCSB va evolua pe teren propriu cu CSU Craiova, în play-off-ul din Liga 1, duminică de la 19, LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!