Liverpool a ajuns de nerecunoscut

Liverpool a ajuns de nerecunoscut

FC Liverpool, campioana en titre a Angliei, a suferit al cincilea eşec consecutiv pe teren propriu, o premieră în istoria acestei grupări, înclinându-se la limită în faţa formaţiei Chelsea Londra (scor 0-1), într-o partidă contând pentru etapa a 29-a din Premier League, disputată joi seara în devans.

Oaspeţii s-au impus prin golul marcat de internaţionalul englez Mason Mount, în finalul primei reprize (42). Graţie acestui succes, londonezii au urcat pe locul al patrulea în clasament, ultimul care asigură calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

ADVERTISING

De menţionat că Liverpool reuşise anterior o serie de 68 de meciuri consecutive fără înfrângere pe Anfield, încheiată în luna ianuarie.

Chelsea, care continuă să fie neînvinsă de la sosirea pe banca tehnică a antrenorului german Thomas Tuchel (ex-PSG), are un avans de un punct faţă de Everton, echipă care s-a impus la rândul ei, cu scorul 1-0, pe terenul formaţiei West Bromwich Albion, prin golul brazilianului Richarlison (65).

În cel de-al treilea meci disputat joi seara în prima ligă engleză, contând pentru etapa a 33-a, Tottenham Hotspur a învins-o în deplasare, cu 1-0, pe concitadina Fulham, printr-un autogol al fundaşului englez de origine nigeriană Tosin Adarabioyo (19).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Clasament:
1. Manchester City 65 puncte (27 jocuri)
2. Manchester United 51 p (27 j)
3. Leicester City 50 p (27 j)
4. Chelsea Londra 47 p (27 j)
5. Everton 46 p (26 j)
6. West Ham United 45 p (26 j)
7. Liverpool 43 p (27 j)
8. Tottenham 42 p (26 j)
....

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇