Presa din Spania: Răducioiu insinuează că România s-a lăsat bătută de Spania

Presa din Spania: Răducioiu insinuează că România s-a lăsat bătută de Spania

Declarația controversată a lui Florin Răducioiu a ajuns și în presa din Spania.

Fostul atacant român a lăsat să se înțeleagă că are dubii în ceea ce privește corectitudinea rezultatului meciului dintre România și Spania de la EURO 1996

"Răducioiu insinuează că România s-a lăsat bătută de Spania la EURO 1996. Fostul atacant român Florin Raducioiu a stârnit controverse în țara sa, sugerând că România-Spania, din ultima etapă a Grupei B, ar fi putut fi trucată, așa cum sugerase fostul internațional bulgar Ivo Georgiev în urmă cu ceva vreme", notează publicația spaniolă sport.es.

ADVERTISING

„Nu vreau să fac declaraţii care pot avea repercusiuni asupra mea. Nu comentez. Şi ăsta e un răspuns. Mi s-a părut că apărarea noastră era total dezorientată şi nu ştia pe cine să marcheze, era haos. Mereu ne-am apărat cu mulţi jucători, dar erau distanţele prea mari şi eram foarte neatenţi la fazele fixe, la cornere, lovituri libere”, a spus Răducioiu la Telekom Sport.

Echipa era neatentă şi asta m-a pus pe gânduri. De altfel, al doilea gol, al lui Amor, a fost după o lovitură liberă, în minutul 86, 87. Da… Echipa a fost defazată”, a adăugat fostul atacant al naționalei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

2-1 a fost scorul întâlnirii dintre Spania și România, golul victoriei ibericilor fiind semnat de Amor, în minutul 84.

„Un alt obstacol pentru noi a fost că România a mers la culcare la meciul cu Spania, asta vă spun sigur. I-au lăsat să înscrie pe spanioli, ăsta e adevărul” – Ivo Georgiev, pentru sportal.bg.

La acel turenu final, „tricolorii” au înregistrat trei înfrângeri din tot atâtea meciuri, fiind învinși și de Franța și Bulgaria.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇