Ofertă surprinzătoare pentru Șumudică: "Mă sună de o săptămână încontinuu că își doresc foarte mult să antrenez Dinamo"

Ofertă surprinzătoare pentru Șumudică: "Mă sună de o săptămână încontinuu că își doresc foarte mult să antrenez Dinamo"

Marius Șumudică a dezvăluit că este dorit la Dinamo.

Plecat de la Rizespor după numai o lună, Șumudică nu duce lipsă de oferte.

Susține că a fost ofertat de Poli Iași și că ar fi primit cu brațele deschise la Dinamo, doar că până în vară nu vrea să mai antreneze, iar în sezonul viitor speră la o nouă aventură în străinătate.

"Cum mi-am deschis telefonul românesc, pe care l-am ținut mai mult închis, am primit niște mesaje de m-am și speriat, de la un domn Ambrosie, nici nu știu cine e, de pe la Iași. I-am mulțumit pentru mesaj, dar nu se pune problema. Cea mai nouă și cea mai tare este DDB-ul ăsta de la Dinamo! Sunt doi băieți acolo, Tararache și Elias. Mă sună de o săptămână încontinuu că își doresc foarte mult să antrenez Dinamo: «Hai să luăm Cupa!». Pe cuvântul meu! Am mesajele pe telefon! Sunt doi băieți extraordinari, care vor binele acestui club. Eu îi felicit", a dezvăluit Șumudică la ProSport LIVE.

ADVERTISING

"Bă, să faci rost de atâția bani, este un exemplu pentru toți! Bravo lor! M-au contactat, mi-au spus că își doresc să antrenez Dinamo, că sunt exact ceea ce le trebuie. Nu pot să fac acest lucru. Nu sunt dușmanos, iubesc un club (n.r. Rapid), știe toată lumea, dar treaba e treabă. Eu îi respect, le doresc baftă. Sunt canalizat pe altceva. Nu vreau să mă întorc deocamdată în România. În vară, vreau să plec iar în străinătate", a adăugat tehnicianul care a împlinit recent 50 de ani.

Dinamo este antrenată în prezent de Jerry Gane.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇