În timp ce Messi vrea să plece de la FC Barcelona, Cristiano Ronaldo are planuri total diferite

În timp ce Messi vrea să plece de la FC Barcelona, Cristiano Ronaldo are planuri total diferite

Cristiano Ronaldo nu şi-a pierdut ambiţia şi vrea să şteargă afrontul adus de eliminarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor în acest sezon, starul echipei Juventus Torino fixându-şi joi ca obiective să „cucerească lumea” şi să „bată recorduri”.

„În timp ce mă pregătesc pentru al treilea meu sezon ca ‘bianconero’, motivaţia şi ambiţia mea sunt mai puternice ca niciodată”, a scris vedeta lusitană pe contul său de Instagram, citat de AFP.

"Goluri, victorii, angajament, investiţie şi profesionalism", a enumerat atacantul portughez în vârstă de 35 de ani.

ADVERTISING

"Cu toate forţele mele şi cu ajutorul preţios al coechipierilor mei şi al staff-ului lui Juve, noi vom munci pentru a cuceri din nou Italia, Europa, lumea şi pentru a bate recorduri", a adăugat Ronaldo.

De la sosirea sa în Italia, Ronaldo a câştigat campionatul Italiei de două ori, în 2019 şi 2020, dar nu a depăşit sferturile de finală ale Ligii Camionilor, cu înfrângeri în faţa lui Ajax Amsterdam în 2019 (sferturi de finală) şi cu Olympique Lyon anul acesta (optimi de finală, 0-1, 2-1).

El a înscris în acest sezon 37 de goluri în toate competiţiile, un record pentru un jucător al lui Juventus.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Vreau să merg şi mai departe şi să ating toate obiectivele noastre", a avertizat el, în timp ce sezonul 2020-2021 al campionatului Italiei va debuta pe 19 septembrie.

Juventus, care l-a numit antrenor pe Andrea Pirlo, campion mondial în 2006 cu Italia, după demiterea lui Maurizio Sarri, va viza al doilea Scudetto consecutiv şi să câştige Liga Campionilor, ultima victoria în prestigioasa competiţie inter-cluburi datând din 1996.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇