Horațiu Moldovan a ales momentul în care va pleca de la Rapid București

Horațiu Moldovan a ales momentul în care va pleca de la Rapid București

Portarul echipei naționale de fotbal a României, Horațiu Moldovan, titular desigur și la echipa sa de club Rapid, a ales momentul în care va pleca de la formația giuleșteană.

Cel mai în formă portar al României, MVP-ul partidei recente cu Elveția, scor 1-0, în ultimul joc din preliminariile EURO 2024, este un goal-keeper din ce în ce mai curtat de grupări europene. Ultima dată s-a discutat despre un interes al celor de la Dinamo Zagreb, care i-ar oferi un salariu de 500.000 de euro.

El are o clauză de reziliere de la Rapid de 800.000 de euro, dezvăluită de președintele Daniel Niculae, la inaugurarea magazinului pentru suporteri de la Gara de Nord.

ADVERTISING

După cum susține cotidianul Gazeta Sporturilor, Moldova ar vrea să plece cel mai devreme în vara viitoare, pentru a nu își pune în pericol postul de titular la naționala României în cadrul EURO 2024 din Germania anul viitor.

În 5 meciuri din preliminarii, din opt în care a evoluat, Moldovan nu a luat gol. Rapidistul are o cotă de piață în prezent de 2 milioane de euro. Portarul a fost crescut de CFR Cluj, dar n-a apucat să debuteze pentru „feroviari”.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!