Dan Petrescu dezvăluie cine e jucătorul de la CFR Cluj care l-a nemulțumit complet în derbiul cu FCSB

Dan Petrescu dezvăluie cine e jucătorul de la CFR Cluj care l-a nemulțumit complet în derbiul cu FCSB

Dan Petrescu a dezvăluit cine e jucătorul lui CFR Cluj care l-a dezvăluit complet în derbiul cu FCSB.

Antrenorul campioanei a afirmat că nu a fost mulțumit deloc de fundașul Mike Cestor, jucător aflat în ultimele 6 luni de contract și care negociază cu FCSB.

”E clar că eram mulțumit cu un egal la început, dar când conduci cu 2-1 și 3-2… Nu-mi aduc aminte când am fost egalat așa la CFR. Normal că sunt supărat când fundașul care intră nu sare. Mă așteptam să intre fresh și să dea în minge. Regret că am făcut acea schimbare. Sunt supărat pe el, pe mine, pe toată lumea. Victoria era senzațională. Când ai 3-2 în minutul 93, n-ai voie să pierzi”, a spus Dan Petrescu, conform Digi Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Petrescu a declarat că se teme că CFR Cluj ar putea pierde titlul.

”Așa, nu ajungem campioni niciodată! Dacă vom continua așa, titlul se va duce în altă parte. Dacă vrem să facem față în campionat și în Europa, trebuie să ne apărăm mai bine. Păcat de golurile lui Debeljuh, era o victorie fantastică. De Otto (n.r. Hindrich) n-aș vrea să zic nimic, e tânăr. El a făcut un campionat senzațional, noi nu ne așteptam să ajungă titular. Chiar dacă a greșit, nu putem da vina pe el”, a transmis Dan Petrescu.

ADVERTISING

Amintim că FCSB și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 3-3, în etapa a 22-a din Liga 1. Pentru FCSB au marcat Octavian Popescu, Vali Gheorghe și Iulian Cristea, iar pentru CFR Cluj au punctat Gabriel Debeljuh (2) și Alexandru Chipciu.

După acest rezultat, CFR Cluj este pe primul loc, cu 58 de puncte, iar FCSB este pe 2, cu 48 de puncte.

Etapa următoare, FCSB se va deplasa pe terenul lui Dinamo, iar CFR Cluj va primi vizita lui FC Botoșani.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!