Alte transferuri la CFR Cluj: "Toți au fost la echipele naționale"

Alte transferuri la CFR Cluj: "Toți au fost la echipele naționale"

CFR Cluj are o campanie de transferuri incendiară.

Președintele formației din Gruia, Cristi Balaj, a dezvăluit că ardelenii au transferat alți 8 jucători, toți cu vârste până în 21 de ani.

"L-am adus pe Răzvan Sava, portar de la Torino, care respectă regula U21. Și a mai venit Daniel Birligea, un atacant de 21 de ani, care a jucat etapă de etapă în Serie C. A fost important să aducem jucători care au jucat! Sava a apărat mai puțin, dar la portari este mai greu. El a fost cochetat și cu echipa națională, a fost rezerva lui Otto Hindrich. Suntem obligați să aducem, vrem să ne asigură și viitorul, nu gândim doar pe termen scurt", a anunțat Cristi Balaj într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Nu întâmplător avem niște jucători aduși despre care se știe mai puțin. Avem doi ivorieni de 19 și 21 de ani, plus 3 jucători din Ghana, toți între 18 și 19 ani, și un jucător din Panama. Toți acești șase jucători au fost la echipele naționale. I-am văzut pe toți acești jucători înainte să-i transferăm, cu excepția celui din Panama, despre care am avut referințe bune. El urmează să fie verificat. Am avut persoane care s-au deplasat și i-au urmărit, și doar după aceea i-am adus în România. În primul rând vrem să ne folosim de ei, să-i creștem, iar ulterior să ajungem să-i transferăm la cluburi mult mai importante", a adăugat acesta.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇