Dan Petrescu a comentat numirea lui Edi Iordănescu în locul lui la CFR Cluj

Dan Petrescu a comentat numirea lui Edi Iordănescu în locul lui la CFR Cluj

Dan Petrescu consideră că șefii lui CFR Cluj au făcut alegerea ideală cu Edi Iordănescu.

Tehnicianul român în vârstă de 52 de ani este convins că gruparea din Gruia este favorită la câștigarea titlului și în acest sezon.

"Mă bucur că cei de la CFR au ales un antrenor foarte bun ca să ducă mai departe munca făcută de mine. Nu am vorbit cu Edi Iordănescu, dar nu avea niciun rost să mă sune pentru că el cunoaște foarte bine echipa. Dacă era un antrenor străin, poate era altceva", a spus Dan Petrescu la plecarea spre vacanța pe care o va petrece în Dubai.

"Edi e un antrenor care a făcut rezultate unde a fost și sunt convins că o să facă și la CFR. Nici nu trebuie să schimbe prea mult, poate ăsta este norocul lui. Nu cred că până la vară vor fi multe schimbări ca joc sau ca lot pentru că nu ar avea de ce. Sunt convins că nu vor fi multe schimbări pentru că se vede că este o echipă închegată bine, antrenată bine și nu cred că vor fi probleme și o să câștige iar campionatul. Eu zic că sunt favoriți la titlul, după ce au învins FCSB", a completat fostul tehnician al campioanei României.

Dan Petrescu a câștigat trei titluri consecutive cu CFR Cluj.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇