Basarab Panduru, întrebat care a fost cel mai bun fotbalist din Liga 1: Paradoxul sesizat de fostul internațional

Basarab Panduru, întrebat care a fost cel mai bun fotbalist din Liga 1: Paradoxul sesizat de fostul internațional

Basarab Panduru a fost întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist al sezonului în Liga 1.

Actualul expert de la Orange Sport a sesizat însă un paradox. Deși au fost mai mulți jucători care au ieșit în evidență, niciunul dintre cei care s-au remarcat nu are șanse mari de titularizare la echipa națională.

În aceste condiții, Panduru a spus că nu poate numi clar cine a fost cel mai bun jucător din Liga 1.

”Îmi e greu acum, dacă îmi dădeai acum să analizez rapid (jucători precizaţi: Tănase, Deac, Olaru, Rareş Ilie, Octavian Popescu). S-ar putea ca niciunul să nu fie titular la echipa naţională, despre ce vorbim? Vorbim despre nişte jucători care sunt cei mai buni din campionatul nostru şi s-ar putea ca niciunul să nu facă parte din primul 11.

ADVERTISING

S-ar putea să nu ai titular pe niciunul. E un campionat ciudat. Un campionat care în afară de Tănase, care dă o grămadă de goluri, din nou, sunt nişte tineri care au scos capul. Probabil ca în următorii ani sau următorul an vor fi mai buni. Dar nu e nimeni… Olaru a avut momente, să ştii. Cred că e an mai prost la goluri decât cel trecut. Deci a avut momente în care a fost cel mai bun. Nu există niciun jucător care a fost constant de la începutul campionatului, în afară de Tănase, care dă goluri. Dă goluri cu grămada. 44 goluri în doi ani”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Florin Tănase a fost golgheterul Ligii 1 pentru al doilea an la rând cu 20 de goluri pentru FCSB.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!