Anunțul unui oficial de la CSA Steaua despre promovarea în Liga 1

Anunțul unui oficial de la CSA Steaua despre promovarea în Liga 1

CSA Steaua a promovat în liga secundă din România, abia la a treia încercare, însă în acest moment nu are drept de promovare, căci este un club departamental și mai are doar foarte puține zile la dispoziție să schimbe ceva în organigrama clubului.

În acest moment, Steaua ar juca în Liga II, însă fără drept de promovare în primul eșalon, căci este, fără discuție, finanţată de Ministerul naţional al Apărării. Numai dacă se schimbă întreaga structură administrativă și clubul devine un parteneriat public/privat, ar putea obține șansa de a promova în L1.

ADVERTISING

CSA Steaua București a obținut promovarea în liga secundă

Iulian Miu, responsabil cu probleme organizatorice la CSA, fostul mare fundaș stânga din Ghencea, a declarat că este foarte greu ca toate actele necesare să mai fie depuse la timp, căci mai sunt 15 zile până la finalul perioadei cu pricina.

”E o situaţie în care nu aş fi vrut să ajung şi iată că am ajuns şi trebuie să vorbesc de ea. E bine să ai rezultate, e bine să fii în primele şase. Se joacă tur şi după primele şase merg în play-off, ca sezonul trecut. Pe parcurs poate se întâmplă ceva şi poţi promova. Regulile nu se pot schimba, dar tu trebuie să demonstrezi că eşti sus. În acelaşi timp, trebuie şi s-a promis că se fac eforturi foarte mari ca acea formă de organizare să se facă în acest sezon. Din ce ştiu, lucururile sunt clare.

REZUMAT: Steaua – Afumaţi 2-0. Se vede Liga 2

Poate nu au avut încredere că promovăm şi poate de aia nu au rezolvat încă. Mulţi mi-au mai spus că o să vină Gigi, cu jucătorii de la FCSB...am câştigat cu Afumaţi însă. Mai avem 15 zile în care să ne înscriem la Federaţie. Ar trebui să depunem contractele persoanelor care fac parte din acea structură”, a sunat declarația lui Miu făcută la televiziunea TelekomSport.

ADVERTISING

Chiar și fără drept de promovare însă, obiectivul Stelei ar fi terminarea în play-off, adică terminarea între primele 6 din liga secundă.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Decizia luată de Steaua după ce a aflat că nu poate promova în Liga 1

Noul stadion Steaua va fi inaugurat cu un meci cu o însemnătate aparte

Scandal la alegerile din Bragadiru: USR-PLUS și PMP vor depune plângere penală

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!