Adrian Șut, jucătorul lui FCSB, o altă ofertă din țările arabe. Suma cerută de patronul Gigi Becali

Adrian Șut, jucătorul lui FCSB, o altă ofertă din țările arabe. Suma cerută de patronul Gigi Becali

Mijlocașul Adrian Șut, legitimat la FCSB, este și el curtat de o echipă din țările arabe, după ce și Tavi Popescu a primit și el recent o ofertă din aceeași zonă geografică a lumii.

Șut, 23 de ani, revenit recent după o lungă accidentare pe teren, poate pleca la arabii de la Al Ain pentru o sumă importantă. Există o ofertă clară de la gruparea antrenată în trecut și de Anghel Iordănescu şi Cosmin Olăroiu, după cum susține cotidianul ProSport.

Patronul Gigi Becali i-a fixat totuși un preț destul de prohibitiv, e vorba de 4 milioane de euro. Și asta pentru un jucător care a marcat de 5 ori și a oferit două pase de gol în 71 de partide jucate la FCSB.

ADVERTISING

Urmează acum să vină răspunsul șeicilor din Emirate, dar până acolo, impresarul lui Șut a dezvăluit că mai există negocieri și cu alte trei formații, din Danemarca, Turcia și Cehia, e vorba de Trabzonspor, Sparta Praga și FC Copenhaga.

Tavi Popescu de la FCSB, aflat pe lista unui club important din Orient

Șut a primit recent și banderola de căpitan în câteva meciuri la FCSB, primind toată încrederea lui Mihai Pintilii.

Adrian Şut a jucat în 13 meciuri din această ediţie de campionat şi a oferit 2 goluri şi un assist, având contract cu gruparea roș-albastră până în 2024.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!