Vești bune: Vrem să călătorim, am învățat să oferim flori fără un motiv și avem primul Telverde pentru sfaturi imobiliare

Vești bune: Vrem să călătorim, am învățat să oferim flori fără un motiv și avem primul Telverde pentru sfaturi imobiliare

Veștile bune de astăzi ne arată că românii nu și-au pierdut dorința de a călători, dar și că, în pandemie, mulți au comandat online și au oferit flori chiar și fără motive speciale, uneori.

Nu în ultimul rând, avem o veste bună pentru cei pe care pandemia i-a convins că au nevoie de o casă mai mare sau mai frumoasă: S-a lansat primul Telverde gratuit cu sfaturi pentru achiziția de imobiliare.

Jumătate dintre români vor să călătorească în 2021

Vola.ro, cea mai mare agenție de turism online din România a realizat o analiză a intențiilor de călătorie ale românilor pentru anul 2021, a tendințelor din industria turismului și a temerilor turiștilor români. Studiul a fost efectuat de Mercury Research la începutul lunii februarie, pe un eșantion de 616 respondenți și confirmă direcția Comisiei Europene de a relaxa presiunea asupra industriei turismului prin eliberarea „certificatului verde”, care va permite persoanelor imunizate să călătorească fără restricții. 

ADVERTISING

Conform datelor analizate de Mercury Research, 43% dintre români intenționează să călătorească în 2021, 29% sunt încă nehotărâți și doar 27% declară că nu vor călători anul acesta.

Această nesiguranţă este, în principal, insuflată de pandemia COVID-19, iar trecerea timpului pare a mai ameliora această incertitudine cu privire la viitoarele călătorii, 53% dintre respondenţi declarând că sunt dispuși să reia deplasările începând din vara aceasta.

Cel mai important factor care îi convinge pe români să planifice o vacanță în 2021 este nevoia de relaxare și eliberarea de stresul la care au fost expuși în ultima perioadă, urmat de atractivitatea ofertelor last-minute și de frustrarea cauzată de amânarea călătoriilor pe parcursul anului 2020.

ADVERTISING

25% dintre români au comandat flori fără un motiv anume în pandemie

Aproape jumătate dintre românii care au trimis flori celor dragi de la debutul pandemiei au făcut-o cu ocazia diverselor aniversări, arată datele Floria.ro, cea mai mare florărie online din România.

Cele mai dăruite flori au fost trandafirii – pe tot parcursul anului, cu precădere în lunile de toamnă și primăvară, lalelele – din ianuarie și până în martie, hortensia și orhideele – în perioada verii.

Potrivit unui sondaj recent, 60% dintre români au comandat online la fel de multe flori sau chiar mai multe decât de obicei în perioada pandemiei. 51% au comandat flori pentru cei dragi, 12% pentru acasă, iar 49% au comandat în această perioadă flori pentru mame, mai arată datele sondajului Floria.ro.

ADVERTISING

Aproape jumătate dintre cei care au participat la acest sondaj au declarat că vor comanda flori online și în 2021.

S-a lansat prima linie telefonică gratuită destinată pieței imobiliare

Primul Telverde din imobiliare s-a lansat la mijlocul lunii martie. Serviciul unic de informare telefonică gratuită, o inițiativă a agenției imobiliare Blitz din Cluj, este dedicat tuturor persoanelor care doresc să-și cumpere o locuință sau au nevoie de informații actualizate din domeniu.

Linia telefonică este gestionată de o echipă de operatori call center alături de 20 de specialiști cu experiență de peste 10 ani în imobiliare și domeniile conexe, precum cel financiar-contabil, bancar, juridic, de investiții.

”Achiziția unei locuințe este un demers foarte important, cu un impact puternic - atât în plan psihologic, cât și în plan financiar – astfel încât o cât mai bună informare în prealabil este obligatorie. Pentru mulți dintre cei care plănuiesc să-și cumpere casă, contractarea unui credit este un pas necesar, iar specialiștii noștri le stau la dispoziție cu toate detaliile care să-i ajute să ia cea mai bună decizie”, a spus Cătălin Priscorniță, CEO Blitz

Cei interesați pot apela numărul de telefon 0800-070-333, gratuit, între orele 10:00-17:00.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇