Clubul Bamboo, închis în urma unui flagrant. Mihaiu: nu vor avea loc petreceri ilegale acolo

Clubul Bamboo, închis în urma unui flagrant. Mihaiu: nu vor avea loc petreceri ilegale acolo

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a anunțat că activitatea clubului Bamboo din Capitală a fost suspendată, în urma unui flagrant.

Edilul a povestit că Poliția a descoperit că în spațiul clubului se construiește un cort, fără autorizație, în plină pandemie. Administratorii au negat că ar fi ceva în neregulă la club, dar primarul și poliția au organizat un flagrant și i-au surprins pe administratori în timpul unei petreceri.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Mihaiu a povestit tot ce s-a întâmplat pe contul său de Facebook, unde a și publicat o fotografie cu polițiștii în timpul controlului.

Barurile și cluburile din Bucureşti care încalcă regulile pot fi închise direct, chiar de astăzi. Prefectul a găsit soluţia legală

Redăm integral postarea primarului:

”În seara asta la Bamboo: Poliția Română, Poliția Locală, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul de Stat în Construcții. Nu ne jucăm, legea e lege pentru toți.

Sancțiuni aplicate: amendă și suspendarea activității.

Una dintre cele mai mari probleme a României e că unii se cred mai cu moț. Înșurubații politici, sponsorii rețelelor de influență și alți bișnițari conectați la cine trebuie operează fățiș în afara legii. Pentru că pot. Pentru că li s-a permis. Pentru că au ajuns să creadă că au moștenit țara întreagă și pe noi toți ceilalți la pachet.

Eu nu permit așa ceva.

Zilele trecute Poliția Locală a descoperit că la fostul club Bamboo se construiește un cort deși nu au autorizație. Nici nu aveau cum să aibă, spațiul respectiv e sit arheologic protejat și nu se poate construi pe el nimic. Au documentat cazul și au formulat o plângere penală, conform procedurilor. Totuși, povestea nu s-a terminat aici. Au continuat. Locuitorii din zonă ne-au transmis că se lucrează în continuare, ba mai mult, se făceau probe de sunet. Se pregăteau să organizeze petreceri de fițe în ciuda pandemiei.

Joi eram pe teren și fiind în zonă am zis să verific personal ce se întâmplă. Nu mi s-a permis accesul. Ieri dimineață am revenit, alături de Poliția Română și Poliția Locală. Și-au organizat un cort cu mese, lumini, inclusiv candelabre. Administratorii nu au fost de găsit. Nu putea nimeni de acolo să explice ce se întâmplă. Tăceau mâlc și dădeau din umeri.

Azi au dat drumul la petrecere, dar eram pregătiți. Toate instituțiile cu competențe pe zona de activitate din acest caz fuseseră alertate. S-a aplicat legea la virgulă. Și s-a suspendat activitatea.

NU vor organiza petreceri ilegale acolo. NU vor funcționa fără autorizație. NU vor putea ocoli legea cum au fost obișnuiți până acum. Dacă vor să deschidă ceva, orice, acolo sau oriunde, trebuie să respecte procedurile în vigoare. Altfel nu se poate”.

Vestea vine în condițiile în care autoritățile au declarat război cluburilor care funcționează în ciuda pandemiei.

Guvernul declară război cluburilor și vrea să le închidă dacă nu respectă regulile antiCovid, dar nu știe cum: Premierul spune una, ministrul de Interne alta

Citeşte articolele momentului pe SpotMedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!