S-a deschis centrul din Obor care dă mici gratis pentru cine se vaccinează (Foto)

S-a deschis centrul din Obor care dă mici gratis pentru cine se vaccinează (Foto)

Începând de azi, cine vrea să se vaccineze împotriva COVID-19 la centrul mobil deschis la Obor va primi gratis o porţie de mici cu muştar şi apă.

Primarul Radu Mihaiu a inaugurat, vineri dimineaţă, noul centru de imunizare din Obor. Potrivit lui, micii oferiţi sunt contribuţia integrală şi voluntară a Terasei Obor.

La "Caravana de la Obor", noul centru de vaccinare mobil, oamenii se pot imuniza fără programare. Serurile disponibile sunt Pfizer (două doze) şi Johnson & Johnson (în doza unica).

Acest centru de vaccinare va fi deschis vineri şi sâmbătă, în intervalul 8:00 - 20:00, iar duminica, de la 8:00 la 18:00.

ADVERTISING

Radu Mihaiu spune că, daca lucrurile merg bine, vor continua cu această iniţiativă, care deocamdată este organizată pentru acest weekend şi următorul (19-20 iunie).

El şi-a exprimat speranţa că 1.000 de persoane se vor vaccina împotriva Covid zilnic la Obor.

Mihaiu-mici-vaccin
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Întrebat dacă ar fi o idee bună deschiderea de centre de vaccinare în scări de bloc, el a răspuns că nu cunoaşte dacă în astfel de locaţii ar putea să fie respectate condiţiile sanitare.

vaccin-cu-mici-Obor
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ideea cu vaccinarea la Obor i-a venit edilului după ce Times New Roman, site românesc de satiră și umor, a publicat un articol cu titlul ”Așa da! Guvernul lansează în toată țara campania ”Mici bere și Pfizere”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Delatii aici: Inspirat de Times New Roman, primarul Sectorului 2 deschide centru de imunizare la Obor: Vaccin cu mici gratis!

S-a dat drumul la vaccinare în Piața Obor. Încă de la ora 7 când se montau corturile, oamenii au început să se așeze...

Publicată de Radu Mihaiu pe Joi, 10 iunie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇