În Piața Unirii din București au ”răsărit” palmieri. Primarul Robert Negoiță: Ia uitați cu ce surpriză venim! (Video)

În Piața Unirii din București au ”răsărit” palmieri. Primarul Robert Negoiță: Ia uitați cu ce surpriză venim! (Video)

Primăria Sectorului 3 din București a plantat mai mulți palmieri în apropiere de Piața Unirii, iar edilul Robert Negoiță s-a lăudat că e vorba de copaci aclimatizați, care au costat mai puțin de o mie de lei bucata.

”Uitați cu ce surpriză venim: la Piața Unirii vom avea palmieri. De fapt, avem deja. Iată cum lucrează aici oamenii, colegii, și pun acest plante minunate, care ne plac atât de mult și cu care ne pozăm atât de mult când plecăm în afara țării și călătorim în zona dintr-astea mai exotice. Uitați câte de frumoși sunt și de cât de bine arată”, a menționat edilul de la fața locului, într-o postare video pe contul său de Facebook.

ADVERTISING

Robert Negoiță a dat asigurări că aceștia sunt arbori aclimatizați capabili să reziste până la minus 15 – 20 de grade.

“Când a fost ultima dată când în București au fost minus 20 de grade?”, a întrebat edilul retoric. El explică faptul că și în caz de ger există soluții pentru palmieri: ”îi protejăm, îi împachetăm pentru o săptămână, două, trei cât e nevoie”.

Dar care a fost prețul acestei mini-păduri exotice? Robert Negoiță a spus că fiecare palmier a costat ”până într-o mie de lei bucata, cu transport și TVA inclus” și că primăria are prin contract garanție pentru arbori, astfel încât ”dacă moare vreunul, atunci va fi schimbat”.

Publicată de Robert Negoita pe Sâmbătă, 13 mai 2023

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇