Cioloş: Metroul este al bucureştenilor, nu al unor căpuşari de profesie. S-a oprit azi pentru că ministrul Drulă s-a apucat să facă curăţenie la Metrorex

Cioloş: Metroul este al bucureştenilor, nu al unor căpuşari de profesie. S-a oprit azi pentru că ministrul Drulă s-a apucat să facă curăţenie la Metrorex

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, afirmă, vineri, că ”metroul este al bucureştenilor, nu al unor căpuşari de profesie, care compromit ideea de sindicat”.

Cioloş susţine că singurul motiv pentru care metroul nu funcţionează este ”pentru că ministrul Cătălin Drulă s-a apucat să facă curăţenie la Metrorex”.

ADVERTISING

”Metroul este al bucureştenilor, nu al unor căpuşari de profesie, care compromit ideea de sindicat şi care se folosesc de angajaţii muncitori şi cinstiţi ai Metrorex pentru a-şi crea avantaje personale.

Sa fie clar, metroul din Bucureşti s-a oprit azi dintr-un singur motiv: pentru că ministrul Cătălin Drulă s-a apucat să facă curăţenie la Metrorex, să taie conductele de făcut bani şi reţele de interese care fac ca o companie publică ce îşi acoperă singură abia 30% din cheltuieli să dea mai mult de jumătate din sursele ei de venit către o companie privată controlată de caracatiţa pesedistă”, a scris, vineri, pe Facebook, Dacian Cioloş.

ADVERTISING

Potrivit acestuia, ”domnul Rădoi, pesedist hârşâit în mulgerea resurselor publice, şi câţiva aşa-zişi sindicalişti şi-au făcut o conducere a metroului paralelă cu cea oficială şi controlează banii companiei”.

”Şi-au subordonat, de ani buni, o organizaţie sindicală, o controlează şi o manipulează politic şi, de fapt, fac orice pentru a-şi proteja interesele folosind angajaţii Metrorex ca instrument de presiune pentru propriile beneficii. Dincolo de acest personaj care nu mai are nimic de-a face cu sindicalismul, e păcat ca se compromite ideea de sindicat, care ar trebui să reprezinte interesele angajaţilor si nu interesele unuia care îşi consolidează propria putere.

ADVERTISING

Îi rog pe bucureşteni şi pe toţi cei afectaţi de oprirea metroului să nu se lase amăgiţi de acest joc mafiot. Fiecare leu scos de caracatiţa PSD din bugetul Metrorex este furat din buzunarul fiecăruia dintre noi. Asta este miza protestului de astăzi”, a mai scris cioloş.

Acesta a transmis susţinerea pentru Cătăşin Drulă.

”Susţinerea mea totală pentru Cătălin Drulă, care respectă angajamentele USR PLUS luate în campanie: oprim scurgerile de bani publici către buzunarele personale ale privilegiaţilor”, a mai transmis Cioloş.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇