STB scoate toate vehiculele pe teren și a chemat șoferii din timpul liber pentru a asigura transportul în Capitală

STB scoate toate vehiculele pe teren și a chemat șoferii din timpul liber pentru a asigura transportul în Capitală

Având în vedere protestul spontan al angajaților Metrorex din această dimineață, Societatea de Transport București a anunţat că a luat toate măsurile necesare pentru a suplimenta capacitatea de transport.

Astfel, STB a transmis că scoate pe traseu toate vehiculele disponibile prin chemarea personalului din liber.

De asemenea, se vor menține în traseu vehiculele care erau programate să se retragă, pentru a mări capacitatea de transport în perioada dintre orele de vârf.

Suplimentar, STB va crește capacitatea de transport pe inelul central, prin întoarcerea alternativă a tramvaielor din linia 1 la Banu Manta.

ADVERTISING

Totodată, se vor reintroduce operativ liniile de autobuz 135, 143, 243, 330, 182, 232, R409 și R439 pe calea de rulare a liniile de tramvai pentru a mări viteza de circulație și, implicit, capacitatea de transport.

STB menționează că va monitoriza pe parcursul acestei zile liniile care converg în zona stațiilor de metrou în zonele Pipera, Militari, Berceni, și va suplimenta operativ cu vehicule din alte linii slab solicitate pentru a asigura transportul călătorilor.

Amintim că niciun metrou nu circulă în Bucureşti, vineri dimineaţa, din cauza unui protest al angajaţilor organizat în staţia Piaţa Unirii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇