Vaccinare într-un lan de lavandă sau direct la Arena Naţională (Foto)

Vaccinare într-un lan de lavandă sau direct la Arena Naţională (Foto)

Un centru de vaccinare din Timiş este organizat lângă un lan de lavandă, iar cine vine la meciurile EURO 2020 se poate vaccina direct la Arena Naţională.

„Vaccinarea altfel și o stare de spirit pozitivă

???? Centrul mobil de vaccinare al Spitalului Militar Timișoara își continuă activitatea într-un cadru plin de optimism, cu iz de lavandă, în localitatea Fibiș, la 40 de kilometri de Timişoara.

???? Cei care își vor petrece duminica altfel - în lanul cu lavandă, în cadrul unui festival special, au posibilitatea de a se vaccina cu Johnson&Johnson.

ADVERTISING

✅ Persoanele care doresc să se vaccineze, o pot face în intervalul orar 08.00-20.00", anunţă pe Facebook Ro Vaccinare.

???????? Vaccinarea altfel și o stare de spirit pozitivă???? Centrul mobil de vaccinare al Spitalului Militar Timișoara își...

Publicată de RO Vaccinare pe Duminică, 13 iunie 2021

Pe de altă parte, în Bucureşti, începând cu ora 10.00, o echipă medicală de la Circul Metropolitan București este prezentă în centrul de vaccinare din incinta Complexului Sportiv Național “Lia Manoliu”.

"Programul de vaccinare va fi 10.00-18.00, în zilele cu meciuri: 13, 17, 21 și 28 iunie.

???? Vaccinul administrat: Janssen produs de Johnson&Johnson". precizează aceeaşi sursă.

????⚽️ Prezenți la EURO2020 cu centrul de vaccinare! ???? Începând cu ora 10.00, o echipă medicală de la Circul Metropolitan...

Publicată de RO Vaccinare pe Sâmbătă, 12 iunie 2021

Sub 40.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, conform statisticii realizate sâmbătă de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

ADVERTISING

A fost cea mai slabă zi de când autoritățile au dat startul etapei a treia, atunci când vaccinarea a devenit posibilă, cu programare, pentru toate categoriile de persoane adulte.

Sâmbătă, autoritățile au anunțat că 39.248 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore (13.690 cu prima doză, 25.558 la rapel).

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇