Orban: Eu nu am votat proiectul prin care persoanele care se vaccinează beneficiază de câte o zi liberă plătită pentru fiecare doză

Orban: Eu nu am votat proiectul prin care persoanele care se vaccinează beneficiază de câte o zi liberă plătită pentru fiecare doză

Ludovic Orban a declarat că nu a susţinut şi nu a votat proiectul de lege prin care persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 beneficiază de câte o zi liberă plătită pentru fiecare doză.

Întrebat de ce PNL a votat proiectul, președintele PNL și al Camerei Deputaților a răspuns: „A fost o dezbatere în grup unde s-a luat decizia de a îl susţine”.

„Eu nu am fost prezent la dezbatere. Am avut birourile permanente reunite şi nu am mai vrut să întorc decizia grupului parlamentar.

Oricum ar fi trecut pentru că toate celelalte grupuri parlamentare au votat în favoarea acestui proiect.

ADVERTISING

În ceea ce mă priveşte, eu nu l-am votat şi cred că mai sunt şi colegi de ai mei care nu l-au votat”, a completat liderul PNL. 

Camera Deputaţilor a adoptat marţi, decizional, proiectul de lege prin care persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 beneficiază, la cerere, de câte o zi liberă plătită, care nu se include în durata concediului de odihnă, pentru fiecare doză de vaccin efectuată. Legea merge la promulgare.

Între timp, ritmul vaccinării scade pe zi ce trece.

Citește pe SpotMedia.ro și:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇