Dr. Vasi Rădulescu, apel pentru vaccinare: Nu așteptați un deces în familie, veți regreta amarnic

Dr. Vasi Rădulescu, apel pentru vaccinare: Nu așteptați un deces în familie, veți regreta amarnic

Medicul Vasi Rădulescu, internist și unul dintre cei mai activi medici în mediul online, a publicat astăzi încă o rugăminte la adresa celor care refuză vaccinarea.

”Nu așteptați un deces în familie. Oricât nu credeți că e posibil, e foarte probabil în timpurile pe care le trăim. Și veți regreta amarnic”, scrie Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Am făcut tot ce am putut să-i explic unei persoane de ce e bine să se vaccineze. Îmi tot spunea că e tânăr, puternic,…

Publicată de Vasi Rădulescu pe Miercuri, 20 octombrie 2021

El povestește cum a făcut tot ce-i stă în putință să convingă o cunoștință să se vaccineze și cum s-a lovit de replica ”Eu sunt tânăr, puternic”. Și cum mesajele antivacciniste au circulat de la un membru familiei la altul, convingându-i pe toți că vaccinul îi va omorî, de fapt.

ADVERTISING

Din păcate, toată familia s-a îmbolnăvit, iar bunica nu mai este.

”Vă rog doar un lucru: nu așteptați o emoție maximală ca să vă dați seama că ați greșit. Nu așteptați un deces în familie. Oricât nu credeți că e posibil, e foarte probabil în timpurile pe care le trăim. Și veți regreta amarnic.

Veți regreta pentru că nu veți mai aduce pe nimeni înapoi. Veți regreta pentru că puteți face simptome cumplite. Veți regreta pentru că, dacă ajungeți la spital, vedeți tot răul care putea fi prevenit.

Și atunci emoțiile vă vor dărâma.

ADVERTISING

Mergeți să vă vaccinați. Pentru voi și pentru cei de lângă voi”, spune Vasi Rădulescu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇