Un medic e revoltat de Cîțu: Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, suntem campioni în lume la moarte!

Un medic e revoltat de Cîțu: Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, suntem campioni în lume la moarte!

Dr. Vasi Rădulescu, medic specialist în medicină internă, autor de cărți și promotor al educației pentru sănătate, a răbufnit după ce premierul Florin Cîțu s-a lăudat cu ratingurile S&P şi Moody’s, prezentându-le drept dovadă că el a găsit soluții la orice problemă și a adus bunăstare românilor.

Medicul spune că Florin Cîțu a ignorat recomandările specialiștilor de a lua măsuri mai dure și s-a ajuns în situația în care sute de oameni mor zilnic din cauza Covid.

”Când am scris despre nevoia măsurilor de restricție pentru a potoli cazurile ce sufocă acum spitalele, am primit mii de insulte și amenințări. Tot mai mulți experți vorbesc acum despre nevoia acestor măsuri.

ADVERTISING

Ce fac oficialii? Îi ignoră pe toți. Mi se pare un cinism extraordinar să ai 350 de morți pe zi și tu să vorbești arogant despre bunăstarea care se vede la capătul tunelului. Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, e moarte! Nu ai ce căuta în guvern la felul în care îl conduci și la cum comunici. Te duci frumușel acasă.

Eu încep să o regret pe Dănci (Viorica Dăncilă, n.red.). Așa cum era ea, cred că lua decizii mult mai bune decât închipuitul superman. Suntem campioni în lume la moarte și ăsta vorbește de bunăstare”, a scris luni pe Facebook dr. Vasi Rădulescu.

ADVERTISING

Oameni ca Becali, direct responsabili de situația în care ne aflăm

Într-o altă postare, medicul vorbește și de deciziile luate și opiniile promovate de Gigi Becali și spune că e de neacceptat că autoritățile nu intervin.

”E focar de Covid la FCSB. Patronul echipei, marele Gigi Becali, le-a dat ordin jucătorilor să NU se vaccineze. Că Satana. Că nu e nevoie de vaccin. Că nu acceptă substanțele malefice să-i pătrundă în corp. Umblă vorba printre medici că Becali le-ar fi făcut rost jucătorilor de arbidol, un antiviral care nu are studii concludente și NU e recomandat de OMS.

ADVERTISING

După cum am mai scris, nu există de fapt niciun tratament clar în Covid-19. Ce avem acum reprezintă soluții cu eficiență limitată, mică de tot. Majoritatea cazurilor grave din ATI mor pentru că formele severe de Covid-19 nu pot fi controlate. Nu exista studii clare pentru arbidol. De ivermectină nu mai zic.

Amintesc faptul că domnul Becali deține o clinică în care se fac proceduri neomologate, de personal fără competențe. Se promovează pseudoștiințele. Aceste prostii ar trebui să înceteze. Astfel de oameni sunt DIRECT responsabili de situația în care ne aflăm acum. Pentru că sunt vectori de opinie și pentru că au debitat peste tot numai inepții”, a mai scris dr. Vasi Rădulescu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇