Beatrice Mahler avertizează că suntem pe un val ascendent: Țări care au procent de vaccinare mai mare ca România impun restricţii

Beatrice Mahler avertizează că suntem pe un val ascendent: Țări care au procent de vaccinare mai mare ca România impun restricţii

Mangerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din Bucureşti, medicul Beatrice Mahler, și-a exprimat îngrijorarea că România este pe un val ascendent în ce privește infectările cu COVID.

De asemenea, Mahler a arătat că ţări care au un procent mai mare de vaccinare decât România au reînceput să impună restricţii.

Beatrice Mahler a declarat duminică seara, la Digi 24, că urmează ca numărul de infectări să crească şi în ţara noastră.

“Mă îngrijorează faptul că suntem pe un val ascendent, pe un număr de cazuri care creşte de la o săptămâna la alta. Mă îngrijorează faptul că în ţările din jurul României numărul de cazuri creşte extrem de mult şi intră treptat din zona galbenă în zona roşie.

ADVERTISING

Țări care au procent de vaccinare mai mare decât România impun restricţii. Asta înseamnă mască purtată, limitarea adunărilor, adică restricţii pe care le cunoaştem şi la care, din păcate, probabil vom ajunge şi noi în această toamnă, ţinând cont de faptul că urmează cu certitudine foarte mare ca numărul de infectări să crească şi în România. Statistic vedem că lucrurile o iau în acea direcţie”, a explicat Beatrice Mahler.

Vezi și Mai puțin de 7.000 de persoane s-au vaccinat în ultima zi. Medic: Cei care vor muri în valul 4 de Covid sunt cei care spun că este o plandemie şi ne fac vânduţi

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇