Violeta Alexandru: Nicușor Dan a găsit un dezastru la bugetul Primăriei Capitalei. Ni s-au tocat banii munciți

Violeta Alexandru: Nicușor Dan a găsit un dezastru la bugetul Primăriei Capitalei. Ni s-au tocat banii munciți

Preşedintele PNL Bucureşti, deputatul Violeta Alexandru, afirmă că Nicușor Dan a găsit un dezastru la bugetul Primăriei Capitalei și că, în curând, va da detalii pe această temă.

”Nicio șansă nu mai ai, Gabriela Firea, la Primăria Capitalei! Bucureștenii te-au trimis acasă, rămâi în Voluntari! Crezi că te-au trimis de bine ce ai avut grijă de oraș?

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, va vorbi în curând mai multe despre situația bugetului. Este un dezastru ceea ce a găsit. Am fost mințiți și ni s-au tocat banii munciți. Pentru mine - un om care iubește acest oraș, care muncește în acest oraș - ceea ce a făcut Gabriela Firea cu banii bucureștenilor este, pur și simplu, bătaie de joc în stil PSD-ist”, scrie Violeta Alexandru pe Facebook.

ADVERTISING

Aceasta precizează că Nicușor Dan a preluat Primăria Capitalei cu plăți restante uriașe, pentru că PSD a ”tocat resursele în companii falimentare, pe concerte și pe alte evenimente kitsch-oase”.

”Dreapta unită nu va minți bucureștenii, orașul are nevoie de corectitudine. Din minciună nu se naște nici dezvoltare, nici modernitate pentru oraș. 292.000 plăți restante ale Primăriei Capitalei în 2017 vs. 144.000.000 în 2020.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aici suntem, asta a preluat Nicușor Dan. Sub PSD, practic s-au tocat resursele în companii falimentare, pe concerte și pe alte evenimente kitsch-oase. Disperate că au fost deconectate de la banii bucureștenilor, grupurile de interese din jurul PSD se străduiesc să o țină în viață pe Firea. Adio! Coșmarul PSD s-a terminat în București”, subliniază președintele PNL București.

Nicio șansă nu mai ai, Gabriela Firea, la Primăria Capitalei! Bucureștenii te-au trimis acasă, rămâi în Voluntari! Crezi...

Posted by Violeta Alexandru on Thursday, March 25, 2021

I.O.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇