Un senator urmărit penal, care îl susținea pe Orban, a trecut în echipa lui Cîțu, după ce DNA l-a pus sub control judiciar

Un senator urmărit penal, care îl susținea pe Orban, a trecut în echipa lui Cîțu, după ce DNA l-a pus sub control judiciar

Senatorul Eugen Pîrvulescu, cercetat de DNA, după ce ar fi cerut membrilor unor comisii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman să îi dea subiectele la concursuri organizate pentru posturi de asistent medical şi şofer, a anunţat, joi seară, că susţine candidatura lui Forin Cîţu pentru președinţia PNL.

Bine ai venit în echipa câştigătoare, Eugen”, a scris imediat de Facebook premierul Florin Cîţu.

”În decembrie 2020, teleormănenii mi-au acordat votul de încredere pentru a-i reprezenta în Parlamentul României, în calitate de senator (…) Eu sunt omul care caută soluţii, nu scuze. De aceea, începând de astăzi, fac parte din echipa premierului Florin Cîţu şi îl susţin pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, pentru că eu, personal, îl cunosc de mulţi ani, ştiu că este un om de cuvânt şi ştiu că această echipă este cea câştigătoare”, a scris, joi seară, pe Facebook, Eugen Pîrvulescu.

ADVERTISING

Acesta afirmă că ”Teleorman are nevoie de susţinere, iar programul premierului Cîţu este cel care se pliază perfect pe nevoile judeţului”.

”Cred cu tărie că această alegere este cea care ne va ajuta să ducem comunitatea noastră la un nivel superior, să schimbăm mentalităţile şi cutumele care ne-au ţinut pe loc atâţia ani.  Sunt conştient că această alegere va da naştere multor speculaţii din partea celor care <nu cuvântă> decât atunci când interesul personal este afectat, însă vă promit că voi merge înainte, cu capul sus, lăsând timpul si faptele să demonstreze că adevărul nu poate fi învins de nimeni. Obiectivele mele şi promisiunile făcute teleormănenilor pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Cîţu şi parteneriatului Preşedinte - Guvern- majoritate parlamentară formată în jurul Partidului Naţional Liberal”, a mai scris Pîrvulescu.  

ADVERTISING

Imediat, Florin Cîţu a reacţionat cu un mesaj pe Facebook: Bine ai venit în echipa câştigătoare, Eugen”.

În 8 iulie, Ionel Dancă anunţa că filiala PNL Teleorman a votat susţinerea lui Ludovic Orban, decizia fiind luată în unanimitate. 

Echipa câştigătoarea PNL Teleorman, condusă de Eugen Pirvulescu si de colegul si prietenul meu, Cristi Barbu, nu se schimbă şi merge mai departe cu Ludovic Orban, actualul si viitorul presedinte al Partidului National Liberal. Felicit delegaţii PNL Teleorman care, la propunerea lui Cristi Barbu, au validat în conferinţa judeţeană de astăzi, în unanimitate, rezoluţia Biroului Politic Judeţean de susţinere a lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte PNL”, scria Dancă.

ADVERTISING

În 22 iulie, DNA a anunţat plasarea sub control judiciar a lui Eugen Pîrvulescu, pentru folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

”În perioada 28 mai – 20 iunie 2021, inculpatul Eugen Pîrvulescu şi-ar fi folosit influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al unei filiale de partid aflat la guvernare, pe lângă membrii comisiilor de concurs constituite de conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman, solicitându-le în mod repetat, atât direct, cât şi prin intermediul unei alte persoane, să elaboreze şi să-i remită seturile de subiecte care urmau să fie date la proba scrisă a concursurilor organizate în perioada mai-iulie 2021, pentru ocuparea unor posturi vacante/temporar vacante de asistent medical şi şofer autosanitară II”, a transmis atunci DNA.

Citește articolele zilei pe Spotmedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇