Un consilier PNL o acuză pe Clotilde Armand de un prejudiciu de peste 2 milioane de euro, în războiul gunoaielor

Un consilier PNL o acuză pe Clotilde Armand de un prejudiciu de peste 2 milioane de euro, în războiul gunoaielor

Consilierul local PNL Sector 1 Dan Podaru anunţă că instanţa a respins cererea edilului Clotilde Armand de suspendare a executării silite a Primăriei Sectorului 1 de către firma Romprest.

„Deci Clotilde Armand aduce un prejudiciu direct cu o sumă de peste 2 milioane de euro, din cauza faptului că refuză să achite facturi legale”, susține liberalul.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Dovada că am spus mereu numai adevărul despre Primăria Sectorului 1 rezultă şi din deciziile instanţei judecătoreşti. După cum putem vedea din documentul de mai jos, ieri, 20.07.2021, a fost respinsă cererea lui Clotilde Armand de suspendare a executării silite.

Există, în cadrul acestei executări, sume restante în valoare de aproximativ 80 de milioane de lei, din care aproximativ 8 milioane de lei reprezintă penalităţi de întârziere a plăţii unor datorii mai vechi de 6 luni de zile, deci Clotilde Armand aduce un prejudiciu direct cu o sumă de peste 2 milioane de euro, din cauza faptului că refuză să achite facturi legale.

Vom vedea, mai departe, cum va răspunde primarul Clotilde Armand în faţa legii”, a scris Dan Podaru, miercuri, pe Facebook.

Context

Clotilde Armand a făcut precizări, săptămâna trecută, despre procesul pe care Primăria Sectorului 1 l-a pierdut cu Romprest şi a explicat că este un proces care a fost deschis de fostul edil Daniel Tudorache în anul 2019, forţat de rapoartele Curţii de Conturi şi în care social-democratul a făcut „non-combat până în decembrie 2020, la sfatul avocaţilor angajaţi de acesta”.

Primarul Sectorului 1 a adăugat că dosarul a fost tergiversat pentru că a fost declinat de către Curtea de Apel Bucureşti către Tribunalul Bucureşti.

Armand a mai afirmat că primăria de sector va aştepta motivarea şi va face recurs.

Citește mai multe despre saga gunoiului din Sectorul 1:

Iată și articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!