Clotilde Armand a trimis la DNA contractul cu Romprest

Clotilde Armand a trimis la DNA contractul cu Romprest

Edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că primăria a predat procurorilor DNA contractul de delegare a gestiunii de salubrizare, încheiat între Consiliul Local şi compania Romprest, în anul 2008, cât alte acte adiţionale.

„Cei care au prejudiciat cetăţenii Sectorului 1 cu peste 117 milioane de lei să fie traşi la răspundere. Avem încredere în Justiţie”, a adăugat ea.

Primăria Sectorului 1 a predat procurorilor Direcției Naționale Anticorupție contractul de delegare a gestiunii de...

Posted by Clotilde Armand on Tuesday, March 30, 2021
2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În replică, Romprest a anunțat că pune la dispoziția autorităților toate documentele necesare, însă până acum nu a primit nicio solicitare.

Cotilde Armand a intrat de la începutul mandatului în conflict cu Romprest, societate pe care primăria a contractat-o pentru salubrizare din 2008, pentru o perioadă de 25 de ani.

Motivul neînțelegerilor au fost banii. Armand a susținut că Romprest cere plăți care nu i se cuvin. Și că, oricum ar fi, nu e normal ca o treime din bugetul sectorului să se ducă doar pe salubrizare.

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!