Clotilde Armand explică de ce a desființat Centrul Cultural al Sectorului 1

Clotilde Armand explică de ce a desființat Centrul Cultural al Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a explicat, pe Facebook, de ce a desființat Centrul Cultural din sector.

Edilul notează că prin acest centru se spălau foarte mulți bani publici.

De ce am desființat Centrul Cultural al Sectorului 1 și l-am adus în aparatul de specialitate al primarului? Pentru că prin acest centru se spălau foarte mulți bani publici. În numele ''culturii''. Care cultură? Aia de partid. De exemplu: aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă. Așa și-au făcut unii campania electorală. Folosind pretextul culturii.

Clotilde Armand
ADVERTISING

Clotilde Armand a desființat trei administrații din subordine

Primarul a publicat pe Facebook și o imagine cu ”câteva cifre de la un singur contract de publicitate mascată”. Astfel, Antena 3 a fost plătită cu 314.370 de lei, B1 Tv cu 35.868 de lei, iar RTV cu 274.183 de lei.

Am promis că voi tăia această finanțare imorală și m-am ținut de cuvânt. Oprim risipa banilor publici. P.S.: Voi publica curând toate contractele realizate dintre acest centru și toate publicațiile/televiziunile. Tot prin acest centru s-au plătit peste 7 milioane de lei pentru excursii. P.P.S.: Când mai vedeți linșaje mediatice la adresa mea gândiți-vă la aceste cifre.

Clotilde Armand

De ce am desființat Centrul Cultural al Sectorului 1 și l-am adus în aparatul de specialitate al primarului? Pentru că...

Posted by Clotilde Armand on Sunday, March 28, 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇