Clotilde Armand acuză fosta conducere a Poliței Locale Sector 1 că și-a pontat ”sute de ore suplimentare inutil” și cere toți banii înapoi

Clotilde Armand acuză fosta conducere a Poliței Locale Sector 1 că și-a pontat ”sute de ore suplimentare inutil” și cere toți banii înapoi

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, dezvăluie că ”fosta conducere a Poliței Locale Sector 1 și-a pontat anul trecut în perioada stării de urgență sute de ore suplimentare inutil”, motiv pentru care a decis să ceară toți banii înapoi.

”Șefii Poliție Locale Sector 1 și-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat. Toți acești polițiști erau apropiați de vechea administrație. Nimeni nu știe nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Acești polițiști aveau acordul fostei administrații și pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliția locală și vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile”, a dezvăluit Clotilde Armand duminică, într-o postare pe Facebook.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Primarul anunță clar: ”Am decis împreună cu noul director al Poliției Locale Sector 1 să imputăm aceste sume acordate și toți beneficiarii să înapoieze toți banii din perioada martie - septembrie 2020”.

Un singur șef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente și încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector și le distribuiau unor pesediști sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de fraudă electorală)”, a mai scris edilul.

De asta a fost atât de importantă reorganizarea poliției locale. Vor zbura din funcție toți cei care n-au înțeles că nu merge cu poliția politică, cu toleranța față de mafia imobiliară sau orice ilegalitate. Continuăm!

Clotilde Armand

Fosta conducere a Poliței Locale Sector 1 și-a pontat anul trecut în perioada stării de urgență sute de ore suplimentare...

Posted by Clotilde Armand on Sunday, March 7, 2021

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!