Clotilde Armand a tăiat sporul de antenă la 100 de angajați: Nivelul de radiații este de sute sau mii de ori mai mic decât limitele legale

Clotilde Armand a tăiat sporul de antenă la 100 de angajați: Nivelul de radiații este de sute sau mii de ori mai mic decât limitele legale

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reușit să deranjeze iar unii angajați din subordinea sa, după ce le-a tăiat un spor pe care edilul îl consideră inutil.

Primarul a scris pe pagina sa de Facebook că a verificat personal dacă acest spor de radiații, numit de antenă, este justificat.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (ADP S1) sunt foarte supărați pentru că am decis mutarea acestora din imobilul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4, în sediul respectiv vreau să construim viitoarea Școală Regală. Sunt aproape 100 de angajați. O parte sunt relocați în Piața Mureș și o altă parte în clădirea din Șoseaua Odăi.

Astăzi am aflat uluită că toți acești angajați beneficiau încă din anul 2016 de spor de antenă, adică 15% în plus la salariu și multe zile libere plătite. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administrație în baza unei expertize realizată de o firmă privată, iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată.

Am verificat personal pe site-ul ANCOM și am constatat că nu este absolut nici o problemă privind radiațiile din această zonă, nivelul acestora este de sute sau mii de ori mai mic decât limitele legale”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Edilul a precizat că, pentru a nu exista alte îndoieli cu privire la siguranța cetățenilor și implicit a angajaților, a cerut tuturor subordonatelor și direcțiilor primăriei care plătesc acest spor de antenă în valoare de 15% din salariu să-și actualizeze expertizele de măsurare a radiaților cu Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

„Tot astăzi, am solicitat ANCOM să verifice dacă există vreo problemă cu nivelul radiațiilor în imobilul din Bulevardul Poligrafiei nr. 4 pentru a nu fi o problemă cu proiectul Școlii Regale.

Până atunci, îi anunț pe toți angajații ADP care vor fi mutați din sediul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 că nu vor mai beneficia de acest spor de antenă, banii aceștia vor fi investiți în educație și școli”, a încheiat Clotilde Armand.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖