Clotilde Armand: Am reușit să completez puzzle-ul Mafiei din Primăria Sectorului 1 și aș vrea să vă prezint o parte

Clotilde Armand: Am reușit să completez puzzle-ul Mafiei din Primăria Sectorului 1 și aș vrea să vă prezint o parte

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îl acuză pe avocatul fostului edil, Daniel Tudorache, ca a lansat un ”atac abject” la expoziţia de artă organizată joi pe holurile instituţiei.

”Am decis să scriu acest text pentru că aproape am reușit să completez puzzle-ul Mafiei din Primăria Sectorului 1 și aș vrea să vă prezint o parte, o mică parte, din conexiunile celor pe care îi vedeți astăzi atacând disperați reformele începute de mine la Primăria Sectorului 1. (…)

Am aflat că pe acuzatorii și contestatarii mei îi leagă ceva. Dragostea pentru partid și banii publici. Și sunt în stare de orice pentru această iubire fatală. Vor folosi orice pentru a mă denigra.

ADVERTISING

De exemplu: Ieri o țară întreagă a asistat cum au încercat acești acuzatori să folosească munca și creația unor tineri artiști pentru un atac politic, o țară întreagă a asistat cum PSD (și nu numai) și-ar dori un ’’Minister al Educației Poporului și al Propagandei’’.

Cine sunt acuzatorii? Avocatul fostului primar este cel care a lansat atacul abject pentru că mi-am permis să ofer unor tineri artiști posibilitatea și spațiul din holul Primăriei pentru a expune artă plastică”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

sculptura-1
Foto: Facebook/ Mihai Drăgan

”Avocatul fostului primar are de pierdut niște bani”

Primarul susține că atacul avocatului vine pe fondul supărării că ”are de pierdut niște bani”.

ADVERTISING

De ce-ar fi făcut asta? Pentru că avocatul fostului primar are de pierdut niște bani. Mulți. Acesta a încasat în perioada 2018-2020 aproximativ 2 milioane de lei doar de la Poliția Locală pentru servicii juridice, cu toate că instituția are un Serviciu Juridic.

De cine a fost condus acest Serviciu până să vin eu în primărie? De reprezentatul PSD în BES 1, doamna care apărea din senin pe la acțiunile mele în campanie și încerca să le denatureze, doamna care în prezent a ajuns asistent parlamentar la cabinetul primarului cu diamante.

V-am mai prezentat în trecut că în Poliția Locală este grup infracțional organizat, dar avem un proiect de reorganizare prin care reformăm această instituție. Vă spun: Noi vom continua reforma administrației și nimic nu ne va sta în cale”, subliniază edilul.

ADVERTISING

Totodată, Clotilde Armand afirmă că avocatul lui Daniel Tudorache a atacat zilele trecute în Justiție o hotărâre a Consiliului Local prin care Poliția Locală a sectorului nu mai are voie să contracteze servicii juridice externe.

”Zilele trecute acest domn avocat a atacat în Justiție o Hotărâre a Consiliului Local prin care Poliția Locală a Sectorului nu mai are voie să contracteze servicii juridice externe. Interesant, nu?”, conchide primarul.

Urmele diamantelor. Am decis să scriu acest text pentru că aproape am reușit să completez puzzle-ul Mafiei din...

Posted by Clotilde Armand on Friday, February 19, 2021

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇