Clotilde Armand: Dan Tudorache trebuie reținut urgent. Iată de ce

Clotilde Armand: Dan Tudorache trebuie reținut urgent. Iată de ce

Clotilde Armand, candidata USR PLUS la Primăria Sectorului 1, a transmis, marți la amiază, că Dan Tudorache pe care ea îl numește „fostul primar pesedist” ar trebui reținut.

Armand a amintit că marți Tudorache a fost întrebat despre candidatul la Consiliul Sectorului 1 care a fost prins cu procese verbale asupra sa și că acesta a răspuns: ”Era un curier. Avea dreptul să strângă acele procese verbale de la reprezentanţii PSD din secţie. Nu ştiu dacă erau 100. Cu siguranţă avea mai puţine. S-a dus în acel loc pentru că cineva le strângea şi mergea cu ele la partid.”

ADVERTISING

Armand amintește că Poliția a informat că ''asupra unui bărbat, candidat la Consiliul Local din partea PSD, au fost găsite 473 de procese-verbale de la secțiile de votare''.

ADVERTISING

"Bon, pentru declarația de mai sus fostul primar trebuie reținut urgent de Poliție", a scris Armand pe Facebook.

Ea face o retrospectivă a ceea ce s-a întâmplat de luni până marți:

"'Curierul' a fost prins în fapt ieri de noi exact când defila cu procesele verbale de la sediul BES 1 (aflat la etajul 1 al clădirii din piața Mureș) spre etajul 2 al clădirii. La etajul 2 este o direcție fantomă înființată înainte de alegeri - Direcția de Mediu. Aici a fost sediul PSD de campanie. Plătit din bani publici.

ADVERTISING

Pe scurt, să înțeleagă toată lumea:-

În aceeași clădire cu BES 1 a funcționat sediul de campanie al primarului. BES 1 este la etajul 1, iar Direcția de Mediu este la etajul 2;

- La Direcția de Mediu (etajul 2) am găsit ieri zeci de procese verbale pe masă;

- 'Curierul' prins de noi este de fapt Sorin Cătălin Tomescu - candidat la funcția de consilier din partea PSD;

- 'Curierul' nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473", a punctat Armand.

Ea crede că tot ceea ce s-a întâmplat înseamnă fraudă electorală și grup infracțional organizat și că "toți cei care au participat trebuie să plătească urgent în fața Justiției".

"Câte probe mai vreți, domnilor procurori?!", a scris Clotilde Armand, în încheierea mesajului de pe Facebook.

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇