Clotilde Armand: Grupul infracţional care a condus până acum Poliţia Locală a Sectorului 1 a fost învins

Clotilde Armand: Grupul infracţional care a condus până acum Poliţia Locală a Sectorului 1 a fost învins

Proiectul de reorganizare a Poliţiei Locale Sector 1 a fost aprobat, joi, de Consiliul Local, cu 18 voturi „pentru”, 6 abţineri şi 2 voturi „împotrivă”.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1, prin acest proiect sunt reduse substanţial funcţiile de conducere din cadrul Poliţiei Locale, sunt eliminate suprapunerile de atribuţii, sunt comasate activităţile similare şi optimizate activităţile structurilor de ordine publică şi de inspecţie.

Clotilde Armand: "Grupul infracţional a fost învins”

Vestea a fost apreciată de primarul Sectorului 1 pe Facebook.

Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata...

Posted by Clotilde Armand on Thursday, February 25, 2021

"Reorganizarea Poliţiei Locale era o problemă de siguranţă naţională în condiţiile în care o parte dintre cei care poartă uniforma de poliţist făcuseră pact cu Mafia şi aveau o agendă personală, diferită de cea a cetăţeanului.

ADVERTISING

Doresc să le mulţumesc consilierilor locali care au decis să lucreze pentru cetăţeni şi nu împotriva lor.

Grupul infracţional care a condus până acum Poliţia Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituţii”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

PNL spune că inițiativa îi aparține

La postarea primarului a reacționat și organizația PNL Sector 1, care spune că amendamentele aparțin liberalilor și că, dacă s-ar fi inclus observațiile lor de la început, schimbările ar fi avut loc de mai demult.

ADVERTISING

”Mulțumim consilierilor USRPLUS că au votat cele 14 amendamente PNL. Dacă s-ar fi inclus observațiile noastre încă de la început, curățenia ar fi început deja. Dialogul este întotdeauna cea mai bună cale”, a comentat organizația PNL Sector 1.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇