Clotilde Armand spune că ritmul de muncă impus de ea a devenit un coșmar și angajații demisionează: E bine, scăpăm de cei care nu făceau nimic pe banii cetățenilor

Clotilde Armand spune că ritmul de muncă impus de ea a devenit un coșmar și angajații demisionează: E bine, scăpăm de cei care nu făceau nimic pe banii cetățenilor

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că tot mai mulți angajați din instituția pe care o conduce își dau demisia, probabil din cauza ritmului de muncă impus de la preluarea funcției.

„Ritmul de muncă impus de mine în Primăria Sectorului 1 a devenit un coșmar pentru unii funcționari. Tot mai mulți dintre ei aleg să plece în alte structuri sau acuză că au devenit: stresați”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul susține că se bucură, dacă în acest fel scapă de angajații ineficienți.

ADVERTISING

"E foarte bine dacă scăpăm în felul acesta de acei funcționari care erau obișnuiți să nu facă absolut nimic pe banii cetățenilor. Totuși, suntem aici pentru a servi comunitatea, nu partidele sau interesele unora", a notat Armand.

Noi demisii la Poliția Locală

Edilul a scris despre alte două demisii de la Poliția Locală și a oferit detalii despre cele două persoane.

"Aflu că au mai plecat două doamne din Poliția Locală. Cine sunt ele? Una dintre ele a fost reprezentantul PSD în BES și a apărut pe la televiziunea unui fost securist (după ce i-am prins în flagrant cu procese verbale deasupra sediului BES) explicând cum 'am furat' voturi.

ADVERTISING

Cealaltă era mereu prezentă la întâlnirile mele cu cetățenii din sector și încerca să le deturneze făcând campanie pentru PSD deși era polițist local. Ambele aveau statut de funcționari publici. Unde au plecat? Au devenit asistente la cabinetul parlamentar al fostului primar. După faptă și răsplată...", a scris Clotilde Armand.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇