Clotilde Armand spune că a fost agresată în trafic: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați!

Clotilde Armand spune că a fost agresată în trafic: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați!

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a povestit că a fost agresată miercuri dimineață în trafic.

Mai exact, edilul relatează că la semafor un bărbat agresiv a venit la mașina ei, a început să bată cu pumnii în geam și a încercat să îi deschidă portiera.

Clotilde Armand a depus plângere la poliție și presupune din start că e vorba de o acțiune de intimidare din partea mafiei gunoaielor.

”În această dimineață eram în trafic, iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori.

ADVERTISING

Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să...

Publicată de Clotilde Armand pe Marţi, 8 iunie 2021

Context

De la începutul mandatului, Clotilde Armand este în război cu firma de salubritate Romprest. Criza s-a acutizat în ultimele săptămânii, astfel că s-a ajuns ca locuitorii celui mai verde și bogat sector să stea cu mormane de gunoaie urât mirositore pe stradă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Armand a solicitat Prefecturii București declararea stării de alertă în Sectorul 1, ca urmare a situației sanitare, însă prefectul Alin Stoica amână de la începutul săptămânii o decizie, încercând să facă cele două părți să ajungă la un compromis.

Marți seară, după o întâlnire cu reprezentanții Primăriei Sectorului 1 și ai Romprest, Alin Stoica a spus că astăzi va anunța o decizie.

Mai multe despre ”războiul gunoiului” din Sectorul 1 al Capitalei:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇