Șase lideri de filiale judeţene şi-au dat demisia din PNL, după scorul de la locale

Șase lideri de filiale judeţene şi-au dat demisia din PNL, după scorul de la locale

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat, miercuri, că mai mulţi lideri ai organizaţiilor partidului şi-au dat demisia de onoare din funcţie, ca urmare a scorului obţinut la alegerile locale.

„Am discutat, în cadrul analizei, şi de filialele care nu au obţinut performanţă. În urma acestei analize, mai mulţi colegi, preşedinţi de filiale, şi-au dat demisia de onoare. Este vorba de filialele care au obţinut un scor de sub 27% – filiala Ialomiţa, filiala Brăila, filiala Hunedoara, filiala Buzău. De asemenea, şi-au mai depus demisiile din funcţia de preşedinte, domnul fost primar al Timişoarei, Nicolae Robu, de asemenea, preşedintele PNL Satu Mare„, a precizat Orban, după şedinţa conducerii PNL.

ADVERTISING

El a adăugat că, în aceste cazuri, vicepreşedinţii regionali, împreună cu Secretariatul general al partidului, au fost mandataţi să consulte organizaţiile pentru a se putea desemna, în cel mai scurt timp, conduceri interimare, care să crească performanţa la alegerile parlamentare.

Inițial, informația apăruse pe surse.

În şedinţa conducerii partidului, şi-au anunţat demisia:

  • Cristinel Romanescu - PNL Buzău,
  • Lucian Heiuş - PNL Hunedoara,
  • Nicolae Robu - PNL Timişoara,
  • Adrian Albu - PNL Satu Mare,
  • Alexandru Dănăilă - PNL Brăila,
  • Tinel Gheorghe - PNL Ialomiţa.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După ce a pierdut Primăria, Nicolae Robu pleacă și de la șefia PNL Timiș

BPN al PNL s-a reunit la sediul central al partidului pentru a analiza rezultatele alegerilor locale şi pentru a decide politica de alianţe.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇