Orban spune că demersul de revocare a Avocatului Poporului va fi reluat în cel mai scurt timp posibil

Orban spune că demersul de revocare a Avocatului Poporului va fi reluat în cel mai scurt timp posibil

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că demersul de revocare a Renatei Weber din funcţia de Avocat al Poporului va fi reluat în cel mai scurt timp posibil.

„Da. (…) În cel mai scurt timp posibil. Depinde şi de partenerii noştri”, a răspuns Orban, la Parlament, întrebat dacă va fi reluat demersul de revocare a Avocatului Poporului.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

El a fost întrebat şi dacă un astfel de demers îl vizează şi pe Florin Iordache, preşedintele Consiliului Legislativ.

„Privitor la anumite instituţii de subordonare parlamentară am format nişte grupe de lucru care trebuie să ne prezinte în termen de două săptămâni un plan de acţiune pe fiecare (instituţie – n.red.).

În unele cazuri este nevoie de modificare legislativă, în unele cazuri, cum este cazul TVR, Radio este suficientă respingerea raportului, dar şi în acest caz am stabilit să ne propunem un plan de acţiune pe care îl vom dezbate în coaliţie şi vom stabili calendarul de acţiune”, a explicat preşedintele PNL, după şedinţa coaliţiei guvernamentale.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro: