O nouă gafă a ministrului Dezvoltării. A stat în spatele lui Orban la o conferință și i-a imitat toate gesturile (Video)

O nouă gafă a ministrului Dezvoltării. A stat în spatele lui Orban la o conferință și i-a imitat toate gesturile (Video)

Mai toate guvernele au avut (măcar) un ministru care, la cele mai multe dintre aparițiile publice, stârnea hohote de râs. Dacă guvernele PSD l-au avut pe Petre Daea, Guvernul PNL îl are pe Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării.

Într-o vizită de lucru ce a avut loc joi la Constanța, Ștefan a fost surprins în timp ce făcea aceleași gesturi ca premierul Ludovic Orban.

Părea chiar că, pe sub mască, ministrul repetă discursul împreună cu premierul.

Gesturile au fost remarcate de jurnaliștii de la TVR și un montaj video a fost realizat și postat pe pagina de Facebook a emisiunii Romania9.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/tvromania9/videos/1160030951042331/?__xts__[0]=68.ARA8WEXVGbgA01QwcWhF7wHoux6OTv1fa9uDSCqVt0ElRz2Gf5VJYVBFNy1AIlL_a20DVehMcsSgq6bMNSw785x_3n_fTG3W5ij-7Fi-T3gaqUW9dYop6ZorLl4tV5SrdTKV5qQReh5jl6WMqgYvmOWvPLQywVZtubVUIoqFMHSWevR6B7jFdXyEAoL0EsXzYR6-_AAxt-o2RkYFWTNOPcvwMZ2iVYNathpRZd_xJ6vTgsJCI-AHo_udGcA_ol_3kylY-oQwJOjEBM8dXkZ02vVzF4q8zbf5NQWhFw-9zFZOeCX4Eh4mhqBl0gS7f48htTx_dnSemZ3I2pHpLdk7w0Iy76Az8DxiUmX_3w&__tn__=-R

Mâinele de acum și cele 4 litere de nepronunțat

Nu este prima oară când Ion Ștefan stârnește hohote de râs. La primele audieri din Parlament, el a primit aviz negativ după ce la majoritatea întrebărilor care i s-au pus au răspuns fie premierul Ludovic Orban, fiee șeful deputaților PNL Florin Roman.

ADVERTISING

Apoi, la prima conferință ca ministru, el s-a bâlbâit, încurcând chiar numele ministerului pe care avea să-l conducă. El a vorbit de Ministerul Dezvoltării Regionale, deși Orban tocmai îl comasase cu cel al Administrației Publice, creând Ministerul Lucrărilor Publice, Administrației și Dezvoltării.

De-a dreptul savuros a fost în ședința de guvern din 20 ianuarie. Atunci, chiar și el a început să râdă de numeroasele tentative eșuate de a rosti corect 4 litere: PNDL-2 (Programul Național de Dezvoltare Locală).

ADVERTISING
Bâlbe la Guvern. Protagonist: Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice și Dezvoltării

La câteva zile după, vorbind în Parlament despre școlile cu toalete în curte, a creat confuzie în ce privește momentul în care va rezolva problema.

”Mâine vom construi acum. Prin semnarea acestor… Mâine, ceea ce am putea putea face mâine facem astăzi. Construim acum mâine. Când vorbim despre toaletele din curtea școlii, într-adevăr, suntem într-o direcție corectă și bună”, a spus atunci ministrul Dezvoltării.

Cu altă ocazie, vorbind despre problemele cu care se confruntă angajații ministerului, printre care laptopuri foarte mici, Ștefan le-a făcut acestora o descriere cel puțin bizară.

”Ei sunt oameni, au CNP şi ei, sunt oameni ca şi noi, cu mâini şi cu picioare, cu ochi și n-au nicio problemă, se nasc sau sunt născuţi, vin la servici (sic!), se trezesc dimineaţa”, spunea ministrul într-o emisiune la Realitatea Plus din urmă cu câteva luni.

Vă invităm să citiți pe SpotMedia.ro și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇