Kelemen Hunor: În secţia de votare nu există un risc mai mare decât când cumperi lapte sau ieși să bei o bere

Kelemen Hunor: În secţia de votare nu există un risc mai mare decât când cumperi lapte sau ieși să bei o bere

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a îndemnat sătmărenii sâmbătă, într-o conferinţă de presă, să iasă la urne în ziua votului, explicând că nu există risc de îmbolnăvire mai mare decât atunci când cumperi pâine sau „bei o bere”.

„Eu spun că dacă respectăm regulile în ziua votului, când intrăm în secţia de votare, nu există un risc mai mare decât în momentul în care te duci să cumperi pâine, să cumperi lapte, să bei o bere, nu există risc. În acele patru, cinci, şase minute cât stai în secţia de votare, dacă respecţi regula, nu te îmbolnăveşti”, a declarat Kelemen Hunor.

ADVERTISING

Liderul UDMR consideră că de la izbucnirea pandemiei în ţară este haos, iar primarii formaţiunii au venit în sprijinul cetăţenilor.

"Am văzut în aceste şase luni de când este pandemia că în ţară este haos foarte mare, acolo unde noi conducem localităţile, aici, în municipiul Satu Mare, în Carei şi în foarte multe alte localităţi din ţară, nu există haos, există ordine, implicare, şi când autorităţile centrale au uitat de cetăţeni, primarii noştri, consilierii noştri s-au implicat şi au venit în ajutorul oamenilor, nu i-au părăsit niciodată pe cetăţeni şi acest lucru este extrem de important", a mai spus Kelemen Hunor.

ADVERTISING

Acesta a subliniat faptul că după alegerile parlamentare în România este nevoie de stabilitate politică pentru a putea fi implementate proiecte şi atrase fonduri europene.

Kelemen Hunor s-a aflat sâmbătă în judeţul Satu Mare pentru a susţine candidaţii formaţiunii, pe Pataki Csaba la preşedinţia Consiliului Judeţean, respectiv Kereskenyi Gabor la Primăria municipiului reşedinţă de judeţ. 

Citește și: Președintele CJ Harghita propune ca purtarea măștii în școli să fie facultativă la nivel local

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇