Ciucă a numit un nou șef la Secretariatul General al Guvernului

Ciucă a numit un nou șef la Secretariatul General al Guvernului

Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit, marți, pe Dragoș Condrea în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, după demisia lui Antonel Tănase.

„Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit astăzi (marți – n.r.) pe Dragoș Condrea în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea prim-ministrului, Secretariatul General al Guvernului (SGG) face parte din Aparatul de lucru al Guvernului”, anunță Executivul.

ADVERTISING

Condrea a fost director al Direcţiei Juridice din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Între 2002 și 2003 a fost director al Direcţiei de Combatere a Corupţiei şi Prevenirea Criminalităţii Organizate din cadrul Corpului de Control al Primului-Ministru-Secretariatul General al Guvernului, iar între 2000 și 2002 a fost şef compartiment juridic al Bankcoop.

În perioada 1998-1999 Condreaa era şef birou juridic la Bancorex S.A.-Sucursala Victoria, după ce, între între 1996 și 1998 a fost consilier juridic la Bancorex.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ludovic Orban a anunțat luni seară că își dă demisia din funcția de premier, pentru a lăsa cale liberă negocierilor pentru formarea unui nou Executiv de centru-dreapta.

Klaus Iohannis i-a acceptat demisia și l-a numit pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, premier interimar.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇