Ciolacu anunță că PSD depune plângere la DNA împotriva liberalilor cu funcții importante: Sfârşitul acestor hoţi şi mafioţi este aproape!

Ciolacu anunță că PSD depune plângere la DNA împotriva liberalilor cu funcții importante: Sfârşitul acestor hoţi şi mafioţi este aproape!

Marcel Ciolacu a acuzat PNL că încearcă să coopeteze primari în partid şi le promite în schimb realizarea unor proiecte sau bani.

citizen

Liderul interimar al PSD a adăugat că interlopiii politici „cu mentalitate mafiotă” fac trafic de influenţă la masa Guvernului şi că va face miercuri plângere la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Executiv şi din teritoriu care au transformat instituţiile statului „într-un rai al criminalităţii”.

„Toţi duduienii galbeni din GUVERN – la puşcărie!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceţi trafic de influenţă la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toţi cei care vă bateţi joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpuşa şi a fura în continuare!”, a vituperat Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.

PNL racolează primari PSD

citizen

El susține că PNL încearcă să racoleze primari, iar edililor PSD le-a transmis să reziste presiunilor liberalilor.

citizen

„Nu sunt bani de măşti, nu sunt bani de alocaţii, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru mită politică!!

Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la Bucureşti sau le promit în ţară tot felul de proiecte şi bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează este ameninţat şi şantajat!

PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forţa pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunităţile lor.

Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniţi suntem puternici! Nu pot ei şantaja cât pot românii VOTA! Sfârşitul acestor hoţi şi mafioţi este aproape. De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?”, a completat Ciolacu.

Plângere penală

Liderul social-democraţilor a mai spus că PSD va depune plângere penală la DNA împotriva reprezentanţilor PNL din Executiv şi teritoriu.

„PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu care au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluţionat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”, a conchis Marcel Ciolacu.

Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!!Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 4 august 2020

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇