Se anunță și alte plecări din România: E semn de normalitate la cap să vrei să-ți crești copiii într-o țară civilizată

Se anunță și alte plecări din România: E semn de normalitate la cap să vrei să-ți crești copiii într-o țară civilizată

Tot mai multe persoane cunoscute pleacă din România sau se gândesc să o facă, în ultima perioadă. După de scriitoarea Ioana Chicet-Macoveiciuc a anunțat că a plecat cu familia în Țările de Jos, medicul Vasi Rădulescu, cunoscut de la TV și din mediul online, spune că și el se gândește să plece din țară.

„Plecarea Ioanei e un act absolut normal. Nu e nicio lașitate, ci o formă de curaj. Da, ai nevoie de curaj ca să-ți tai rădăcinile și mai ales să te expui când știi cum te vor eticheta imediat „experții””, a comentat el plecarea „Prințesei urbane”.

ADVERTISING

„Când e și familia la mijloc, cu niște copii, cu atât mai mult. E semn de normalitate la cap să vrei să-ți crești copiii într-o țară civilizată”, scrie Vasi Rădulescu pe Facebook. (Să vedeți și comentariile la postarea lui! - n.red.)

Medicul spune că și el s-a cam săturat de situația din România și s-ar putea să emigreze chiar anul acesta.

„Adevărul este că suntem tot mai sufocați de prostie, de extremism, de neputințe, de promisiuni goale. Și unii se mai și satură. Și pleacă. Ceea ce cred că voi face și eu. Chiar anul ăsta”, scrie Rădulescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Reacția vine la scurt timp după mesajul Ioanei Chicet-Macoveiciuc, o cunoscută autoare de carte și blog, care anunță că a plecat cu familia în Olanda, pentru că aici nu crede că se va mai schimba ceva.

„Din păcate, nu mai am resurse, am obosit și nici nu cred că vreo schimbare semnificativă se va întâmpla pe parcursul vieții mele”, a spus „Prințesa urbană” în mesajul de adio.

Știți oameni care au plecat în ultima perioadă sau vor să plece din țară?

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇