Prințesa urbană pleacă din România, convinsă că aici nu se vor schimba lucrurile prea curând

Prințesa urbană pleacă din România, convinsă că aici nu se vor schimba lucrurile prea curând

„Prințesa urbană”, pe numele ei real Ioana Chicet-Macoveiciuc, o cunoscută autoare de carte și de blog, cu peste 30 de titluri publicate, cele mai multe pentru copii, anunță că pleacă din România, împreună cu familia.

Ea a postat o înregistrare video în care își anunță fanii și vorbește despre motivele din spatele acestei decizii dureroase.

”În momentul în care o să urc acest clip pentru voi, noi vom fi deja în avion și pentru prima oară în viața noastră avem bilete doar dus. Am decis să plecăm după mulți ani în care am încercat să schimb, să contribui la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează și mă frustrează și mă supără aici. Din păcate, nu mai am resurse, am obosit și nici nu cred că vreo schimbare semnificativă se va întâmpla pe parcursul vieții mele”, spune Ioana Chicet-Macoveiciuc.

ADVERTISING

Scriitoarea mărturisește că simte această mutare ca pe o „dezrădăcinare”, o decizie la care a ajuns cu multă tristețe. Deși consideră că este „trist și nedrept” că trebuie să-i lase în urmă pe cei dragi în România, ea crede că are datoria să încerce, mai mult pentru copiii săi, dar și pentru sine.

„Avem dreptul să trăim liniștiți, fără să ne enervăm de zeci de ori pe zi din lucruri care nu țin de noi și, oricât am face noi eforturi, ele nu se vor îmbunătăți în viitorul apropiat”, susţine bloggeriţa.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Prințesa urbană” dezvăluie că au emigrat în Olanda, un loc curat, liniștit, unde copilul este în centru.

Nu se așteaptă să fie „Raiul pe Pământ” și „doar pentru că noi plecăm nu înseamnă că trebuie să plecați și voi”, le transmite ea fanilor.

Ioana Chicet Macoveiciuc este cunoscută pentru blogul său, Prințesa urbană, dar și pentru cărțile scrise pentru copii, iar în 2021 a fost cel mai bine vândut autor de pe platforma Libris.ro. Sute de mii de oameni o urmăresc pe rețelele de socializare. Ea este și creatoarea grupului Educatie cu blandete.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇