De ce Babasha nu a mai fost huiduit în a doua seară de concert. Explicația unui psiholog: "Lecție pentru România"

De ce Babasha nu a mai fost huiduit în a doua seară de concert. Explicația unui psiholog: "Lecție pentru România"

Potopul de seara trecută i-a afectat şi pe spectatorii Coldplay de pe Arena Naţională. Solistul trupei Coldplay a intervenit în ajutorul cântăreţului Babasha, huiduit cu o seară înainte la acelaşi concert şi a comunicat publicului că tânărul va urca pe scenă, iar oricui nu îi place acest gen muzical să ia o pauză sau să meargă la toaletă.

Artistul a urcat din nou pe scenă, iar reacţiile au fost diferite.

"Nu e uşor, pentru că ai 50.000 de oameni şi nu ştii cum reacţionează, şi dacă reacţionează urât şi împotriva ta s-ar putea să ratezi cu totul concertul, au fost mulţi care au spus că nu s-au mai putut concentra. Are toată aprecierea mea Chris pentru că a educat România. A dat o lecţie frumoasă, a arătat că putem să iubim şi tot mesajul lui de ieri şi de azi a fost despre iubire.

ADVERTISING

A pregătit momentul, nu a mai fost atât de brusc, a informat, dar a controlat masele şi oamenii pe parcursul speech-ului său şi la final, după ce a cântat acelaşi manelist au apreciat. Au dat dovadă că totuşi că există diversitate şi poţi să iubeşti diversitatea. Cred că a fost un act cultural artistic şi muzical", spune psihologul Mihai Copăceanu.

Citeste integral pe Observator News

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇