Coldplay a adus un cântăreț de manele la concertul din București. Publicul a huiduit copios (Video) UPDATE

Coldplay a adus un cântăreț de manele la concertul din București. Publicul a huiduit copios (Video) <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Un cântăreţ de manele, Vlad Babasha din Bacău, a cântat miercuri seara, la primul concert Coldplay de pe Arena Naţională din Bucureşti, la care au asistat peste 50.000 de oameni.

Deşi tânărul a spus la început „În seara asta încercăm să spargem niște bariere”, momentul nu a fost bine primit, iar publicul l-a huiduit şi fluierat mai ceva ca la un meci de fotbal.

Vezi şi:

ADVERTISING

"Vreau să spun ceva. Când am aterizat ieri, bine, acum două zile, am hoinărit pe străzi și l-am auzit pe acest tip cântând, atât de frumos, pe stradă. Era ca și cum aș fi văzut cancelarul muzicii românești, pentru că sunt atât de mulți artiști minunați. Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România, este incredibil", este explicaţia solistului Chris Martin, care în mod evident nu înţelege ce tip de muzică ascultă fanii săi români şi nici gradul lor de toleranţă.

Versurile manelei care au răsunat pe Arena Națională sunau cam așa:

ADVERTISING

„Oo, oo, la tine-am abonament

Oo, oo, să te iubesc permanent

Oo, oo, dragoste cu gust de Cola

Mi-ai dat peste cap busola

Să te mănânc ca pe Ola

Ale, ale-le-le, tu eşti fix pe placul meu

Şi oricât mi-ar fi de greu, te vreau mereu, gen

Ale, aleleu, se-anunţă mare stabor

Că în neam de Spoitori să te-nsori nu e uşor”

BABASHA - Coldplay - National Arena 12 iunie 2024

Juma de stadion, poate mai bine, îl fluieră pe BABASHA, locul 1 în Trending pe YouTube. Chris Martin s-a gândit să facă o faptă bună, invitând un artist de manele, spunând că avem multi artiști buni în România. Riscant, pentru publicul de aici. Păreri?

Publicată de Ionuț Bunescu pe Miercuri, 12 iunie 2024

Însă publicul nu a fost deloc încântat, iar concertul nu a mai putut continua după ce spectatorii au început să huiduie, așa că muzica s-a oprit, luminile s-au stins.

ADVERTISING

După 3 minute, trupa britanică a revenit pe scenă, iar atmosfera incendiară pe care Coldplay a creat-o i-a ajutat pe spectatori să uite rapid incidentul cu manele.

Cine e Babasha

Pe YouTube, Babasha are 104.000 de abonați, iar pe Instagram e urmărit de aproape 60.000 de oameni.

Cu hit-ul „Baklava”, piesă care a ajuns numărul 1 în trending pe YouTube, Babasha a adunat în doar două săptămâni de la lansare peste 11 milioane de vizualizări, transmite ProTV.

Ironii online

Internauţii au comentat ironic pe reţelele de socializare momentul de la concert: "Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay”.

Altcineva a învinuit „departamentul de marketing al organizatorului că a lipsit de la orele în care s-a predat despre segmentarea pieţei, focus grup, cercetare de piaţă”.

„El e noul Gheboasa?”, s-a întrebat un tânăr. 

Amintim că ieri, în ziua când au ajuns la Bucureşti, membrii trupei Coldplay au publicat pe contul de Instagram un videoclip de câteva secunde cu unul dintre artiştii stradali de pe strada Lipscani din Centrul Vechi al Capitalei.

Bărbatul interpretează celebra melodie italiană „Caruso”de Lucio Dalla. Clipul a fost marcat cu o inimioară, semn că trupa a fost impresionată de momentul artistic live.

Apoi, înainte de marele concert, solistul Coldplay, Chris Martin, a ieșit la plimbare prin Cișmigiu (Video)

https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=1020497239267362

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇