Actorul Paul Rudd a împărțit prăjituri americanilor care au stat la coadă, într-o ploaie torențială, ca să voteze (Video)

Actorul Paul Rudd a împărțit prăjituri americanilor care au stat la coadă, într-o ploaie torențială, ca să voteze (Video)

Actorul Paul Rudd și-a petrecut mare parte din ziua de joi împărțind fursecuri americanilor care stăteau la coadă, în ploaie, pentru a vota anticipat, la o secție din Brooklyn.

Brian Rosenworcel, toboșarul fomației Guster, a declarat pentru CNN că stătea la coadă să voteze la Barclay’s Center când l-a remarcat pe Rudd.

”Stăteam la coadă și am crezut că și Paul e acolo ca să voteze, dar apoi a început să împartă fursecuri celor care așteptau acolo. Și îi întâmpina și pe cei care ieșeau și le mulțumea că au stat în ploaie ca să voteze”, a povestit Rosenworcel.

ADVERTISING

El a și filmat câteva momente, în care Rudd e auzit când le mulțumește oamenilor că își iau în serios rolul în societate.

Nu este prima oară când actorul de 51 de ani face astfel de gesturi. Luna trecută a participat la o acțiune pentru a le transmite americanilor că e important să poarte mască.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iar Rudd e doar una dintre vedetele care au avut mesaje pentru votanții americani, mobilizarea fiind una pe măsură. Până acum au votat anticipat peste 80 de milioane de oameni, un record pentru SUA.

Paul Rudd este cunoscut pentru rolurile sale ca AntMan sau Mike, din Friends, dar și pentru numeroasele comedii în care a jucat.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇